Guerra? Si, pero que hi vagin altres.

És molt fàcil, molt cobard, fer apología de la guerra i esperar que vagin a combatre i a morir-hi altres. Això és el que en Max Blumenthal es troba al parlar amb els assistents a la College Republican National Convention i demanar-los per la guerra d’Irak.

El seu video s’enceta a la secció 60 del Cementiri Nacional d’Arlington on, en llargues fileres de tombes, s’enterren els soldats dels EUA morts en combat a l’Irak. Enterrats amb tants altres soldats, morts abans al Vietnam, Corea i la Segona Guerra Mundial, a la resta d’extenses seccions del cementiri.

Aquest lloc tan emotiu pels estadounidencs està a tocar de l’hotel de luxe on es cel.lebra el congrés de les, diguem-ne, Joventuts del Partit Republicà.

On en Max Blumenthal es topa amb aferrisats defensors d’aquesta guerra que, en ser demanats d’anar-hi, addueixen les excuses més inversemblants per no fer-ho. Asma, antigues lesions esportives, etc. Alguns es neguen d’anar-hi i prou.

Quin fàstic aquestes Joventuts del Partit Republicà. Pena més que fàstic dóna tanmateix el noi que comença rebutjant la homosexualitat i acaba dient que és una malaltia que es pot curar, admetent gairebé que ell és un homosexual reprimit i convençut d’estar malalt només per ser-ho.

En Max Blumenthal fa una excel.lent tasca a aquest video deixant tota aquesta gent amb el cul ben enlaire. Realment aconsegueix transmetre’n la seva fortor.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s