Més budisme i menys islamisme.

Fa poc en Tenzin Giatso Txenrezik, el XIV Dalai Lama, va visitar Barcelona. Aplegant més de deu mil persones a un acte budista realitzat al Palau Sant Jordi.

Va expressar el seu suport a un sistema educatiu laic i secular alhora que a la separació estricta entre estat i religió. Donant prioritat a la llibertat dels individus per sobre de les religions. Mostrant el seu respecte pels valors i les identitats europees.

Dalai Lama

Que bo seria canviar per budistes els ja varis milions de musulmans que viuen a Europa. Quantes noticies sobre conflictes, incidents i massacres provocats per budistes en nom de les seves creences, contra budistes d’altres tendències o contra qualsevol que no les comparteixin, es senten? Cap ni una, ni darrerement ni mai, enlloc del món. Pero si que n’hi han de budistes massacrats per musulmans, per exemple a Tailàndia.

A la Gran Bretanya més de 600 de les 1350 mesquites existents, és a dir la seva meitat, estàn controlades per la secta musulmana Deobandi. Especialment a les ciutats amb més població musulmana. També te una forta presència al Consell Musulmà de la Gran Bretanya. Amb dir que de la secta Deobandi van originar-se els talibans n’hi ha prou per adonar-se de com és. Plena d’odi per Europa, per la seva societat i els seus valors, delerosa d’islamitzar-la com sigui.

El pitjor és que els imams d’aquestes mesquites, que prediquen odi contra Europa i inciten a la seva islamització per qualsevol mitjà perque el seu déu els ho mana, són nascuts i criats en la seva majoría a la Gran Bretanya. 

Musulmans oferint dialeg intercultural.

Aquesta imatge és d’Anglaterra pero s’han vist manifestacions iguals a França, Holanda, Flandes, Alemanya, Dinamarca i darrerement a Suècia. S’han vist mai budistes manifestant-se per exigir la conversió immediata a les seves creences mentre amenacen amb la més extrema violència qui ho rebutgi? Exigint que a Europa ningú gosi de qüestionar els seus dogmes tal com s’ha fet i es fa encertadament amb els dogmes cristians?

Que bo seria poder canviar els imams pels lames, els immigrants musulmans per budistes, a Europa.   

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Europa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s