50% de mileuristes a Catalunya.

El sou brut mensual del 50% dels treballadors catalans és inferior als 1.100 euros, segons dades de l’Agencia Tributaria del 2006 recollides pel Sindicat de Tècnics del Ministerio de Economía y Hacienda (Gestha).

Catalunya és la segona comunidad amb més mileuristes i inframileuristes. Això passa a l’estat on el 61% dels treballadors pateixen mileurisme i inframileurisme i que, no fa gaire, el president espanyol va vantar-se de que pertany a la Champions League de les potències econòmiques mundials.

Aquesta és una xifra en augment, ja que a començaments d’any s’informava que era del 57% arreu de l’estat. Pero no passa res, ens diuen, som una potència econòmica mundial on les empreses assoleixen beneficis historics. Que siguin gràcies a aquests sous de misèria, embutxacant-se tots els diners que no ens paguen, no te importància.

Important massivament treballadors immigrants per abaratir despeses. Embolcallant-ho amb el típic i avorrit discurset immigracionista i multiculturalista, o interculturalista com en diuen ara, que acobardeix, confòn i paralitza l’esquerra ja prou encarcarada.

Tallem amb la precarietat i l'explotació!!

Amb l’agreujant de que els preus a Catalunya són més alts que a altres indrets de l’estat. Fent que el poder adquisitiu dels catalans sigui, al final, més baix encara.

Sabent tot això es colpidor sentir des del govern que estudien augmentar el salari mínim a uns miserables 800 € des dels encara més miserables 600 € actuals… pel 2012!! És evident que no són un dels milions de treballadors mileuristes i inframileuristes. Com tampoc ho és el ministre d’economía en dir que a tothom ens agradaria cobrar més pero que això no es compatible amb l’economía espanyola.

Potser el problema és que ell i els altres, incloent els de l’altre partit ara a l’oposició, són incompatibles amb la realitat. On sent mileurista i inframileurista no es pot viure, com a molt sobreviure.

Anuncis

3 comentaris

Filed under Revolució

3 responses to “50% de mileuristes a Catalunya.

 1. I es que esta clar que si et vols guanyar be la vida… t’has de fer politic.
  Quin fastic que em fan tots. Es diu que els politics viuen allunyats de la realitat dels ciutadas, fals. La coneixen be i se n’aprofiten en benefici propi i per a que res no canvii. Els rics cada cop mes rics i els pobres mes pobres, i ells alla dalt fent-nos creure que treballen per nosaltres.
  Quina farsa.

 2. Gaer Bolga

  Ho dius pel 20% de comissió que van estar cobrant els governs de CiU? Pero malgrat tot, malgrat politics com aquests, crec que la política és imprescindible. Sense la política podria ser pitjor, encara que sembli inversemblant.

 3. La politica es imprescindible, estic d’acord, llastima que es necessitin politics
  Jo tinc una maxima: el poder corromp. I a mes, a Catalunya tenim el problema que la major part de la classe politica es de pena.
  Aixi no anem enlloc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s