Temporada tardor-hivern 2007 (II): Antifa piss off!

Els antifa -antifeixistes- juguen a ser antisistema. Pero són la policia més eficient d’aquest sistema on vivim i treballem. Com va veure’s amb l’escomesa d’uns cinc cents d’aquests contra els deu mil manifestants del SVP suís a Berna.

Repetint les consignes immigracionistes que s’empassen dels mitjans més mainstream. Creient-se revolucionaris en cridar-les mentre els agredien. Quan, en realitat, són infinitament més revolucionaris aquests suïssos del SVP.

A qui potser van impedir de culminar la seva pacífica manifestació amb un multitudinari concert al centre de la ciutat suissa. Sense poder impedir-los tanmateix, ni a aquests deu mil ni a moltíssims altres més centenars de milers de suïssos, d’anar a votar per mostrar com se senten saturats d’immigracionisme.

Això mateix, d’immigracionisme, una de les doctrines oficials de l’establishment europeu. En concret de les seves patronals per qui l’entrada massificada d’immigrants els permet disposar d’una gran massa de treballadors en precari, molt barats. Precaritzant-nos a nosaltres en conseqüència.

Aquests antifas treballen, suposem que involuntàriament, per aquestes patronals. Contra el dret dels suïssos i dels europeus a decidir sobre el seu futur, sobre les seves nacions. Sobre l’impacte profund que hi tindrà la immigració, etnoculturalment, a aquestes.

Semblen una colla de babaus. Anant d’anticapitalistes mentre protegeixen de fet els interessos del capitalisme més depredador que només vol aprofitar-se d’aquests immigrants i a qui, alhora, no importa gens el dret a decidir dels suïssos sobre la seva nació i dels europeus en general sobre la nostra identitat etnocultural.

Enguany ser revolucionari és el contrari de ser antifa.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Europa, Jovent, Revolució

2 responses to “Temporada tardor-hivern 2007 (II): Antifa piss off!

 1. Benvolgut amic,
  Perquè no dius el teu nom i et retrates públicament. Si ets capaç d’escriure i publicar tota aquesta merderada hauries de donar la cara i signar amb el teu nom tots els escrits.
  Jo no te’l donaré perquè la gent com tu em feu molta por.
  Em sap molt de greu el poc nivell de les teves anàlisis.
  Diuen que abans de dir tonteries, val més callar.

  Au, salut i, sobretot, una mica més de seny!

 2. hordley

  Dispensa pero qui palesa la seva manca d’arguments has estat tu en ser incapaç de fer gaire més que deixar anar un parell d’insults. Em limito a comentar noticies aparegudes a mitjans de contrastada seriositat arreu d’Europa. Et sembla malament? Creus que ho hauria de fer seguint els opressius dogmes immigracionistes que tant sovintegen precisament a aquests mateixos mitjans? No en tens prou amb aquests que també vols imposar-los fins i tot aquí?

  El millor de tot és que dius tenir por. Digues, d’una realitat que immigracionistes com tu s’estimarien més ignorar? O de que cada vegada més gent trenqui el silenci que vosaltres maldeu d’imposar criminalitzant tothom que discrepi d’aquest discurs tan buit i nul del que dones un excel.lent exemple?

  Si res fa por és com alguns com tu mireu de censurar i defugir un debat que, tanmateix, ja és indefugible. Totalitaris com tu sou el veritable perill pel futur d’Europa. S’entèn que no t’agradi trobar-te cada vegada més gent sense por a dir el que pensa, respectuosament, potser que t’hi vagis acostumant.

  Gràcies per la teva intervenció, gràcies per mostrar l’esgotament de la xerrameca immigracionista front una realitat que ja no pot amagar més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s