Cimera UE-Àfrica (I): Gaddafi i el colonialisme

Acostuma a parlar de colonialisme i d’Europa en Gaddafi. Ho ha tornat a fer la cimera UE-Àfrica cel.lebrada fa poc a Lisboa amb la típica cantarella victimista -pretenent que líders com ell no tenen gens de responsabilitat en les mancances democratiques i socials dels africans-.

Pero molt sovint ho fa en un sentit diferent al que estem acostumats. Ho fa quan creu que no el sentirem, sempre que s’adreça a qualsevol que no sigui europeu. Només cal sentir això per adonar-se’n:

Avui estem corregint la historia, des d’aquí a Timbuctú. Tenim 50 milions de musulmans a Europa. Hi han senyals de que al.là proporcionarà a l’islam una gran victòria a Europa. Sense espases, sense armes de foc, sense conquestes militars. Els 50 milions de musulmans a Europa la faràn un continent musulmà en poques dècades. Al.là mobilitza la nació musulmana de Turquia empenyent-la a afegir-se a la Unió Europea. Això són 50 milions més de musulmans. Hi hauràn 100 milions de musulmans a Europa. Albània, un pais musulmà, ja ha entrat a la UE. Bòsnia, un pais musulmà, ja ha entrat a la UE. El 50% dels seus habitants són musulmans. Europa es troba en un carreró sense sortida, com també s’hi troba Amèrica, hauràn d’acceptar d’islamitzar-se al futur o declarar la guerra als musulmans.

Això és el que en Gaddafi va proclamar el 10/6/06 a Timbuctú front, com es veu, molts milers d’entusiastes musulmans.

És molt diferent del que ha dit a la cimera UE-Àfrica a Lisboa.

Parla de colonialisme, sí, pero de colonialisme islàmic a Europa.

A qui exigeix la màxima facilitat d’entrada pels immigrants musulmans en compensació al colonialisme europeu malgrat que, pel que fa a Líbia, el colonialisme europeu va ser mínim i especialment comparat amb el colonialisme araboislàmic. En contrast amb els atacs que des del Magrib va rebre tot el sud d’Europa, amb saquejos sistematics de pobles i el segrestament dels seus habitants per ser esclavitzats des de Portugal a Itàlia passant per la costa francesa i catalana, dels que per exemple és conseqüència el subdesemvolupament que fins i tot ara arrosega el sud d’Itàlia.

Immigrants que en Gaddafi considera, com ell mateix diu, colons que islamitzaràn Europa en poques dècades. En afegir-se als milions d’immigrants o colons segons en Gaddafi que ja la poblen. No 50 milions tal com esmenta pero sí 30 milions que tanmateix és una xifra que s’hi apropa. Val a dir que a Estocolm el 20% dels habitants són musulmans i que a Malmö, tercera ciutat sueca, en són el 24%.

On els enfrontaments entre policia i immigrants islàmics són idèntics en violència i freqüència als de les banlieues franceses. Pero no s’en parla gaire. Com tampoc se n’ha parlat gens del video d’en Gaddafi. És possible que consideri aquests enfrontaments com els primers esclats de la guerra que esmenta en dir que Europa es troba en un carreró sense sortida, com també s’hi troba Amèrica, hauràn d’acceptar d’islamitzar-se al futur o declarar la guerra als musulmans?

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat

2 responses to “Cimera UE-Àfrica (I): Gaddafi i el colonialisme

  1. Um abraço identitário desde Portugal.

    Magna Europa Pátria Nostra Est!

  2. hordley

    Segueixo amb interés el teu excel.lent blog, que em serveix a més d’inspiració.

    Europa lliure!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s