Bon Any Nou o Bona Intifada Nova?

Vuit helicopters, sis avions i un avió de reconeixement d’alta alçada a més de 25,000 policies desplegats arreu de França han fet possible que aquesta enceti el 2008 amb només 372 vehicles cremats. D’aquesta normalitat assolida la nit de Cap d’Any diu alegrar-se’n la ministra francesa d’interior Michèle Alliot-Marie.

Els indrets més afectats per aquesta normalitat són les regions de Paris, Estrasburg, Nord, Rhône i Alps Maritims. Gairebé no cal dir que allà s’hi concentra una població que cel.lebra l’arribada del nou any d’una forma innovadora i acolorida que segur engresca els immigracionistes. A qui mancarà temps per justificar-la i fins i tot lloar-la.

Potser és perque els seus cotxes mai cremen, perque són fins i tot capaços de comprar cotxes cremats de joguina imitant els cotxes cremats a França perque els fa sentir rebels, i en definitiva perque potser són massa babaus per adonar-se del que està passant a Europa.

Com per exemple també als Països Baixos, a Amsterdam. On també al Cap d’Any una comissaria de policia va ser atacada, per segona vegada, per varies dotzenes de joves marroquins després de cremar tres cotxes de policia i de veïns del barri. Provocant enfrontaments amb els antiavalots que, tanmateix, no van detenir-ne cap. Pel que sembla és habitual i és per evitar tensionar l’ambient, segons declara la policia holandesa. Sospito que si jo mateix cremès un cotxe de la policia holandesa aquesta no trigaria gens en detenir-me.

Aquesta mateixa comissaria de policia va ser atacada a l’octubre també per joves marroquins després que en Bilal Bajaka, de 22 anys, etzibes varies ganivetades als policies que eren a la seva entrada. Morint allà mateix dels trets d’una policia que, malgrat ser greument ferida, va sobreviure el seu atac.

Que se sàpiga els parents, amics d’aquesta policia i els holandesos en general no van abraonar-se sobre els marroquins apedregant-los ni cremant-los els cotxes. Ni s’en va parlar d’aquesta com a víctima del racisme del jove marroquí mentre que, encara que sembli inversemblant pero malauradament no gaire sorprenent, els immigracionistes i l’esquerra bleda de sempre van pretendre presentar-lo precisament a ell com víctima.

Com acostuma a passar els mitjans de masses d’aquí no en diuen res. Serà perque és la normalitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s