“Halal” per tothom i per collons

Les mares dels alumnes de la Rose Hill Primary School, un col.legi d’Oxford, s’han revoltat contra la seva directora Sue Mortimer. Aquesta va imposar, sense consultar-les, menjar halal o islàmic a tots els alumnes del col.legi.

Els pares dels alumnes musulmans d’aquest col.legi rebutgen qualsevol menjar que no sigui halal. Així que la directora, sensible a les seves exigències, hi cedeix.

Tan exquisitament sensible, com a bona immigracionista, que aprofita per imposar el menjar halal a tots els alumnes del col.legi. D’amagat dels seus pares. Que s’en va fer de la seva entendridora sensibilitat?

Les mares angleses se n’assabenten i es neguen a resignar-se a aquesta imposició. Organitzant una recollida de signatures a l’entrada del col.legi -com es veu a la foto- on reben un gran suport. Per què els seus fills han de dinar menjar halal forçosament només perque els musulmans es neguen a menjar qualsevol altre menjar? Qui és el xenòfob aquí?

Pero qui ha estat presentat com el dolent de tot plegat segons els immigracionistes i els seus amics musulmans? Les mares, és clar, en demostrar la seva manca de sensibilitat cultural i un llarg etc. envers el halal i els musulmans.

Com si tot plegat, un altre merder estúpid més d’aquesta mena com la demanda dels empleats musulmans de la cadena de supermercats Sainsbury’s de no tocar qualsevol producte amb alcohol malgrat saber que allò seria part de la seva feina en entrar a treballar-hi, no fos resultat dels prejudicis xenòfobs islamics envers la cultura europea.

Fent servir l’immigracionisme, el seu discurs i babaus com la directora del col.legi com a eina seva.

Sortosament aquestes mares tenen clar que cedir als prejudicis xenòfobs foranis, aliens a la nostra cultura, no te res a veure amb bastir una Europa lliure i plural. Al contrari, només fa que homogeneitzar-la. Empobrint-la tant respecte la nostra cultura com la nostra llibertat.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Europa, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s