El Gran Mufti de Siria ens alliçona sobre la llibertat

Això mateix; el Gran Mufti de Siria, admirador del conegut judeòfob i nazi David Duke que va estar a Barcelona fa poques setmanes, és el mateix Gran Mufti de Siria convidat fa uns dies al Parlament Europeu per donar una bonica xerrada sobre la llibertat i la tolerància i la pau i etc.

Val a dir que és una de les màximes autoritats religioses islàmiques.

Els eurodiputats van presentar-lo com exemple d’entendridora entesa entre Europa i els països islamitzats -i els milions de musulmans presents a aquesta-, en motiu de l’Any Europeu del Diàleg Intercultural.

Saben els diputats del Parlament Europeu que l’aplaudien entusiasticament que el Gran Mufti de Siria va rebre amb tots els honors oficials el conegut judeòfob David Duke a Damasc no fa gaire?

El mateix Duke també molt ben rebut a Teheràn pel dictador iranià Ahmadinejad que, com el Gran Mufti de Siria, va lloar els seus llibres on vomita un odi malaltís contra els jueus negant-ne l’Holocaust.

L’aplaudeixen malgrat haver-nos alliçonat hipòcritament sobre la llibertat, exigint-nos el control estricte dels mitjans perque no vol veure mai més res semblant a les caricatures daneses sobre Mahoma? Malgrat haver declarat que el vessament de sang que pugui produir-se de no fer-ho pesarà sobre la nostra consciència, amenaçant-nos amb poca subtilesa?

Tot això no els suposa cap problema.

Pel contrari, estàn disposats a censurar els mitjans com exigeix en Ahmad Badr al-Din Hassoun, el Gran Mufti de Siria, quan esmentin l’islam i la immigració musulmana a Europa.

Ho ha aclarit en Jorge Sampaio, president de Portugal entre 1996 i 2006, a una entrevista a un diari espanyol dient que queremos trabajar con los medios y cooperar en el desarrollo de los objetivos fundamentales de la Alianza de Civilizaciones y potenciar el entendimiento y la tolerancia. Los medios de comunicación deben jugar aquí un papel fundamental.

Afegint que estàn desemvolupant un Mecanisme de Resposta Mediàtica Ràpida que defineix com un pool, un equipo de profesores, periodistas, intelectuales preparados para actuar en situaciones concretas en función de los principios de la Alianza.

Censuraràn el film holandès que ja està creant una histèria islàmica només comparable amb la crisi de les caricatures daneses, malgrat ni haver estat encara visionat per ningú, obeint les exigències del Gran Mufti de Siria demanant-ne expressament la prohibició? Començarà amb això el Sampaio?

És colpidor veure com fan tot el possible per no ofendre la sensibilitat cultural islàmica, immigrant en general, passant-se la nostra sensibilitat cultural europea pels collons. O pel turbant del Gran Mufti de Siria.

En acabat, on són els antifas que van protestar contra en Duke a la llibreria de Barcelona? Si fos musulmà l’haurien deixat en pau com fan amb el Gran Muftí de Siria i d’altres?

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, Europa

2 responses to “El Gran Mufti de Siria ens alliçona sobre la llibertat

 1. Uri

  Es com amb en Gaddafi; de tant en tant, toca fer veure que els europeus sóm “oberts” amb els musulmans. No fos cas que ens ataquèssin amb homes-bomba!
  El que no comparteixo es el fet que els europarlamentaris hagin invitat al pallasso aquest tinguent en compte la seva judeofòbia: N’hi ha molts, dins el Parlament Europeu, que admiren Israel i voldrien veure aquest país dins l’Unió Europea (Israel, com Turquia, es un estat que, per cultura, tradició, geografia i història no pertany a Europa. Tant l’entrada d’Israel com la de Turquia seríen una victòria pels nordamericans en la seva tasca de destrucció d’una Europa potent i independent). Una altra cosa es David Duke, típic fanàtic sorgit de lAmèrica mès profunda que poc pot aportar als europeus com a referent intel.lectual..

 2. hordley

  Això va molt més enllà de ser oberts o no. Va de deixar-nos alliçonar sobre la llibertat d’expressió per un home que com a màxima autoritat religiosa de Siria és un dels fonaments institucionals de la dictadura que allà s’hi pateix, per una de les màximes autoritats religioses d’una religió que tampoc destaca pel seu respecte a la llibertat d’expressió, per un admirador declarat d’un malalt nazi i judeòfob amb qui diu compartir el contingut dels seus llibres delirants.

  Com és possible que la classe politica europea aplaudeixi aquest home i, encara pitjor, parli ja d’un aparell de control mediatic sobre qualsevol parer dels europeus respecte l’islam i la immigració que entri en conflicte amb els seus dogmes islàmics com aquest els exigeix? Això no te res a veure amb ser oberts.

  Perque més que d’homes-bomba parlem de la bomba demogràfica escampada arreu d’Europa. Que ja està esclatant. Tant en Gaddafi com el Mufti sirià se senten prou segurs per alliçonar-nos i esbroncar-nos. Davant d’una classe política que te por dels milions i milions que poblen Europa ara i dels molts milions més que la poblaràn al futur proper, de la seva actitud amb una població nadiva europea minvant i de fet minoritzada a grans àrees d’Europa sabent que als països islamitzats les minories sempre viuen sotmeses, que te por de la seva reacció si gent com el Gran Mufti de Siria atia entre aquests la violència amb l’excusa de haver estats ofesos culturalment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s