Solidaritat amb Noruega contra en Krekar

El mul.là Krekar va ser acollit a Noruega com a refugiat al 1991. Els noruecs volen expulsar-lo tan aviat com puguin. Així que el Front de la Jihad, la més important coalició de grups sunites dits insurgents als exquisitament respectuosos mitjans nostres, ha amenaçat d’atacar-la directament si gosa fer-ho.

Pobre i incomprés Krekar. Només ha estat organitzant des d’allà i fins ara atemptats d’Ansar al-islam, organització que dirigeix i va fundar coneguda per les seves decapitacions, a l’Iraq. Viatjant-t’hi per supervisar-los malgrat la seva condició de refugiat segons la que no pot viatjar-hi perque perilla la seva vida.

Donant alhora suport als talibans i a Bin Laden a qui ha qualificat, als mitjans noruecs, de bon home.

Proclamant també, a Noruega, que el seu futur -i el de la resta d’Europa- és l’islamització. Malauradament les dades que esmenta són reals, no un altre dels seus deliris malaltissos. Afegint que vivim una guerra entre Europa i l’islam que aquest guanyarà.

Fent-ho amb insults i menyspreu ben explícits. Fent-ho a més alhora que duia a viure a Noruega tota la seva família, sogra inclosa, i els seus quatre fills. Pels qui va demanar i aconseguir la nacionalitat noruega a més d’una casa pagada pel govern noruec que, també, subvenciona les seves despeses bàsiques quotidianes.

És front aquest flagrant maltracte dels noruecs contra l’indefens i inofensiu Krekar que el Front de la Jihad ha exigit a tota la bona gent que encara combat contra els que ataquen els drets humans de passar a l’acció i aturar això tan dolent al seu comunicat.

És un altre cas de fastigosa hipocresia. És clar que també podria ser un malentès cultural. Del que els noruecs en tenen la responsabilitat. Com tots els europeus, com sempre.

O potser en Krekar és una mena de justicier revolucionari que fa pagar els noruecs pel seu colonialisme? Pero resulta que Noruega mai ha tingut colònies enlloc. De fet van ser part de Suècia fins el 1905 quan se’n van independitzar, pacíficament. Si es vol parlar de colonialisme i imperialisme s’ha de tenir present que l’islam n’ha estat, i n’és, un dels millors exemples. Per què del seu colonialisme i l’imperialisme, que Europa ha patit moltíssim, mai en diuen res?

Quina excusa faràn ara servir els immigracionistes per justificar els abusos que patim europeus com els noruecs i tants d’altres i que només s’agreujaràn si, com afirma en Krekar amb dades molt versemblants, el futur d’Europa és l’islamització?

Pero els noruecs en tenen prou d’excuses. Com els més de quatre cents noruecs que van respondre a la crida per recaptar diners i contractar l’execució d’en Krekar, farts de les molt serioses amenaces venint d’algu com ell, feta al Facebook. L’autor de la crida va dir que era un acte de protesta simbolic. No cal dir que han estat histericament blasmats pels mateixos immigracionistes que excusen púrria com en Krekar.

2 comentaris

Filed under Actualitat

2 responses to “Solidaritat amb Noruega contra en Krekar

  1. Uri

    Tal com estan les coses últimament pel que fa a la presència islàmica a Europa (l’últim cas es la detenció d’ahir a Barcelona) es de suposar un canvi en l’actitud de la gent. Parlant amb gent del carrer, es veu un sentiment antiislàmic prou fort. El problema, peró, es que aquest sentiment no es veu reflectit als medis de comunicació i en el que pensen els polítics. El conseller (per dir-li d’alguna manera) Saura, va declarar que Barcelona NO es un centre d’integrisme islàmic…Aquests son els polítics que ens han de manar?? El seu discurs tolerant i multicultural, dia a dia, xoca amb la realitat més crua. Els inmigracionistes toparàn de nassos amb el que tant de temps han defensat. Esperem que llavors no sigui massa tard..

  2. hordley

    Es sent més confiança respecte la nostra identitat, alhora que menys por front els immigracionistes que criminalitzen qualsevol que en discrepi perque la realitat està demostrant com de fals i babau és el seu discurs, més que un sentiment antiislàmic. Personalment en principi no em sento més antiislàmic que antibudista. Pero està clar que d’escamots budistes preparats per posar bombes i atemptar indiscriminadament contra civils no n’hi ha hagut mai a Europa, de fet són inèdits arreu del món, al contrari dels musulmans que tenen una tendència molt evident a mirar de sotmetre poblacions forànies violentament. No és res nou, passa des de fa segles. Pero mai abans havien estat en quantitats tan grans al cor mateix de les nostres ciutats i pobles, al cor d’Europa, i això és el que passa ara. La gent, com és natural, no confòn la pluralitat que soc el primer en defensar amb la dissolució de la nostra identitat etnocultural mitjançant bàsicament l’islamització. A Brussel.les el 57% dels nens en edat escolar són immigrants i molt majoritariament musulmans. En un futur proper seràn adults, tindràn fills, i els flamencs i valons seràn reduits a una minoria a la seva mateixa terra. Això és diversitat? Això ens enriqueix?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s