Lluitant pel feminisme amb el mocador islàmic

Bettina Geysen va aparèixer a la seva primera roda de prensa del 2008 duent un mocador islàmic al cap. És la lider del partit Spirit que es defineix com feminista, ecologista i favorable a l’autodeterminació de Flandes a més d’esquerres.

Fins ara exhibir i donar suport a un simbol de sotmetiment de la dona era el darrer que faria algú d’un partit com el Spirit. Encara menys la seva lider, una dona.

Hauria d’haver donat suport a les dones musulmanes que volen alliberar-se del que simbolitza el mocador i no, tal com ha fet, a l’inrevès. Li sembla bé a Bettina Geysen amagar el cabell i la cara i el cos de la dona en ser bruts, incitadors al sexe i al pecat? Li sembla bé reduir els homes a animals descontrolats front els que les dones s’han d’amagar el cabell per no ser violades? Li sembla bé aquesta relació tan malaltisa entre homes i dones?

El que ha fet és simplement estúpid.

L’immigracionisme fa bo respecte les immigrants, en concret les musulmanes, allò que les dones europees sempre i molt encertadament han combatut.

Dones europees com la Bettina Geysen que potser acabaràn duent també el mocador islàmic, assimilant-se a la mentalitat que simbolitza, creient que fan un bonic gest intercultural i d’agermanament i etc. I a sobre molt d’esquerres.

Cremarà un bosc la propera vegada per palesar el seu compromís amb l’ecologisme o es negarà a parlar flamenc per proclamar el seu suport a la seva plena normalització a Flandes front el francès?

Espero no veure mai res semblant a Esquerra amb qui el Spirit va coincidir fa poc a una trobada de partits independentistes de la UE. Seria molt patetic i decebedor.

3 comentaris

Filed under Actualitat, Europa

3 responses to “Lluitant pel feminisme amb el mocador islàmic

 1. crec que es patetic al que ha fet aquest comentarista pel que fa el mocador. el mocador esun simbol de puritat i et recomano que investiguis que és l’islam abans de parlar sobre una cosa de la qual no saps ni que vol dir perque es molt superior atu.

 2. hordley

  Així que, segons dius, cal dur el mocador com a “simbol de puritat”.

  Per què et cal dur-lo, per què et sents impura?

  Et consideres impura, Salma?

  Ets impura només per ser dona?

  Creus que el teu cos, el teu rostre i el teu cabell impurs s’han d’amagar sota el mocador per ser purificats?

  Creus que la teva individualitat és bruta i que només te sentit sota l’homogeneització purificadora del teu islam, mitjançant el mocador en el teu cas com a dona?

  Ets tu qui ha d’investigar sobre l’islam.

  Et recomano de llegir Ibn Warraq, el seu llibre “Per què no soc musulmà”.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ibn_Warraq

  L’islam no és superior a mi pero, a més, tampoc és superior a tu.

  Allibera-te’n. L’unica bruticia que t’ofega i esclafa són els dogmes islàmics.

  Pero, al final, ets lliure de triar que fas amb la teva vida.

  Això si, torna a qualsevol país islamitzat per viure segons els preceptes islàmics si decideixes sotmetre-te’n definitivament. N’hi han amb molts diners i amb molta feina.

  No tens cap dret a pretendre viure sota aquests preceptes a la nostra societat, a Europa, pretenent de fet que nosaltres els europeus ens hi adaptem.

 3. Uri

  El mocador serà o no un símbol de “puritat”, peró que ho sigui al Pakistan o al Marroc, no aquí. Comparteixo la pregunta que fa en hordley: et sens impura per ser dona?. En quant a investigar que és l’islam no cal, tots sabem quins son els seus preceptes i com s’acaben aplicant finalment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s