Tariq Ramadan exposat en tota la seva miseria

Ho ha fet la coneguda i combativa feminista Caroline Fourest, també militant del laicisme, al seu llibre Germà Tariq: el doble discurs de Tariq Ramadan. Un llibre que l’ha feta objectiu dels immigracionistes i les esquerres postcomunistes. Malgrat blasmar en Ramadan des d’una coherència plena amb els plantejaments feministes i laics absent, tanmateix, a aquests.

Caroline Fourest

Potser és per això mateix que l’ataquen? Sobta que defensin en Ramadan sabent de les seves moltes i colpidores semblances amb el papa Benet XVI. Pero en ser musulmà li perdonen el que mai perdonarien al bisbe de Roma. Malgrat compartir ambdos la mateixa hostilitat a l’Europa laica. L’hereva de l’Europa anterior a l’arribada d’aquests monoteismes empobridors i alienadors, com s’ha vist tantes vegades, que malgrat tot segueix ben viva.

Tariq_Ramadan

Això és el que diuen del seu llibre:

El nom de Tariq Ramadan és ben conegut a Europa. Gràcies als seus modals i la seva eloqüència -en varies llengües- aquest intel.lectual nascut a Suïssa col.labora sovint a la televisio i la ràdio en afers relacionats amb l’islam (i l’islamisme) i Europa. A Anglaterra, la seva reputació com a moderat l’ha fet assolir reconeixement -incloent ser convidat pel primer ministre a participar a la comissió governamental de prevenció de l’extremisme–. Alhora, com a nét d’en Hassan al-Banna, fundador de la Germandat Musulmana, en Ramadan gaudeix del reconeixement de l’entorn islamic -com una mena d’ambaixador de la branca política de l’islam del seu avi-.

Així què, qui és el veritable Tariq Ramadan i quins són els seus veritables objectius?

Al seu punyent i profund estudi sobre aquest home, la ben coneguda escriptora i periodista francesa dissecciona públicament les declaracions d’en Tariq Ramadan. Basant-se als seus nombrosos llibres, articles i discursos ella demostra amb una estremidora nitidesa que Europa ha estat entabanada pel doble llenguatge d’en Ramadan. (…)

Anuncis

1 comentari

Filed under Europa, Revolució

One response to “Tariq Ramadan exposat en tota la seva miseria

  1. Retroenllaç: Rotterdam contra Ramadan « Taranis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s