Els cristians ens islamitzen

L’arquebisbe de Canterbury Rowan Williams, l’autoritat espiritual de l’esglèsia anglesa, ha demanat l’instauració de la xaria -llei islàmica- a Anglaterra.

Tota una fita de l’immigracionisme. Es sabia que això succeiria, l’únic dubte era de si a Anglaterra o França o potser als Països Baixos, pero és igualment trist i vergonyòs veure un europeu assumint voluntariament la seva islamització.

El Bisbe islamitzador i intercultural Rowan Williams

Diu que els musulmans senten alienes les lleis angleses i també les institucions angleses, en conseqüència la societat anglesa i així els anglesos mateixos. La seva lleialtat, afegeix, és només envers la seva comunitat etnocultural que gira entorn de l’islam.

Cada vegada en són més, a ciutats com Leicester o Birmingham els anglesos seràn minoritzats d’aqui només 15 o 20 anys, senten el temps al seu favor. Només els cal esperar a ser properament majoria a grans parts d’Anglaterra -a més de França, Països Baixos, Flandes, Alemanya, etc.- Així que l’arquebisbe de Canterbury ens conmina a anar assumint la nostra nova i patetica condició minoritzada a la nostra Europa.

Quan a una actitud com aquesta dels musulmans, descrita tan acuradament pel mateix arquebisbe islamitzador, li escau a la perfecció el qualificatiu de xenòfoba i colonitzadora.

Conclou l’arquebisbe islamitzador que per mantenir la cohesió social cal cedir a les seves demandes. És a dir que com els musulmans a Anglaterra mantenen ferma la seva identitat etnocultural, per rebuig a l’anglesa, els toca als anglesos cedir. Això és molt cristià i amoròs, està clar, tant com patètic.

Pero en fer-ho reconeix el fracàs total de totes les polítiques de convivència amb aquests. Malgrat el continu i ferotge proselitisme del multiculturalisme i l’interculturalisme i etc. adreçat només i exclusivament als anglesos. Preparant-los potser per merdes tan vergonyoses com aquesta?

Tot per acabar cedint a l’islamització gradual d’Anglaterra.

Malgrat no ser problema nostre el dilema moral, segons diu tan delicadament El Pais, d’aquests musulmans que volen viure a Anglaterra o qualsevol altre nació europea com si visquessin a un pais islamitzat. No els agrada viure a societats on no s’aplica la xaria? Ho tenen molt fàcil. Que se’n tornin a qualsevol pais islamitzat. A Gaza potser? Amb Hamas gaudiràn al màxim de la xaria.

Això no és la primera vegada que succeeix.

Fa uns mesos el bisbe de Breda, als Països Baixos, va demanar que els catòlics comencin a parlar d’al.là en referir-se a déu. Dient que això és un acte de bona voluntat i germanor i etc. envers els musulmans.

Justificant-ho també perque serà indefugible. D’aqui només 100 anys, diu el bisbe islamitzador holandès, a les esglèsies holandeses es farà servir al.là enlloc de déu.

Un altre bisbe islamitzador i intercultural, Tiny Muskens.

Esmenta com exemple les esglesies a Indonèsia on va ser-hi molt de temps. Pero en parlar-nos d’aquest bonic exemple s’oblida dels nens i nenes decapitats per ser budistes, hindus i cristians allà per jihadistes. De les condicions massa sovint d’opressió que pateixen. Ell va viure-hi, com pot haver-ho obviat?

Què farem els europeus? Resignar-nos cristianament a tota aquesta merda?

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s