Solidaritat amb Kurt Westergaard, solidaritat amb Dinamarca

Han aturat al darrer moment l’intent d’assassinat d’en Kurt Westergaard, han detingut dos marroquins i un tunisià que tres anys després de la publicació de la seva caricatura d’en Mahoma encara maldaven per assassinar-lo. Cal tenir present que nosaltres ens alegrem de la seva detenció alhora que milions d’altres persones al món se n’han sentit decebudes. Són les mateixes que, pel contrari, haurien reaccionat euforicament en assabentar-se del seu assassinat.

Persones per les que aquests assassins són herois o com a mínim els tracten amb condescendència, com els babaus que es suiciden fent-se esclatar assassinant indiscriminada i covardament tothom al seu voltant, mentre que per nosaltres ho és gent com en Kurt Westergaard -dibuixant danès de 73 anys-.

Un home gran -i alhora gran home veient la seva fermesa i lucidesa- armat només amb el seu llapis, humil llapis, que tanmateix fa estremir de por la púrria que s’ha atorgat el dret de dir-nos als europeus on són els límits de la nostra llibertat d’expressió. És a dir de la nostra llibertat de pensament.

És per això que varis diaris danesos i europeus han decidit de tornar a publicar la caricatura de Mahoma. És molt més que un gest simbolic. És un acte de fermesa valuos i realment imprescindible.

Que als països islamitzats actuin com ho fan és lamentable pero, al final, són els seus països. Pero que no gosin de pretendre imposar-nos res als europeus. Ni tan sols fent servir la xerrameca immigracionista i interculturalista ximple de certes esquerres. Perque els europeus n’estem cada vegada més farts.

Mahoma amb el cap ple de divina inspiració

Kurt Westergaard

Kurt Westergaard és un dels 12 dibuixants que al 2005 van publicar caricatures d’en Mahoma al diari danès Jyllands-Posten, amb una explicació del seu significat que no van poder ni voler entendre les masses de musulmans que van cremar les ambaixades danesa i noruega a Damasc -no acababen d’aclarar-se entre Noruega i Dinamarca pel que van cremar ambdues- així com provocar violents aldarulls a Afganistàn, Líban, Nigeria, Pakistàn i Somalia amb decenes de morts.

Pero tampoc organitzacions com el Consell Musulmà de la Gran Bretanya, suposadament moderades com en Tariq Ramadan, van poder ni voler respectar-lo com van palesar en escometre histèricament contra en Kurt Westergaard i, de fet, contra Europa.

Pretenent dictar-nos que hem de dir i quan ho podem dir.

A la mateixa Gran Bretanya on el babau arquebisbe de Canterbury, cap espiritual de l’esglèsia anglesa, vol instaurar la xària -llei islàmica-. Per satisfer precisament aquest Consell Musulmà de la Gran Bretanya.

Gràcies Dinamarca, una altre vegada, per ser l’avantguarda d’Europa en la lluita contra aquesta foscor que s’abraona sobre nosaltres. I, especialment, gràcies Kurt Westergaard.

Anuncis

1 comentari

Filed under Actualitat, Europa, Revolució

One response to “Solidaritat amb Kurt Westergaard, solidaritat amb Dinamarca

  1. Retroenllaç: Kurt Westergaard, combatent d’Europa!! « Taranis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s