Kosovo, Sèrbia, Europa

Els albanesos han proclamat joiosos el protectorat dirigit per la UE i els EUA a la provincia sèrbia de Kosovo que pretenen fer passar per estat independent.

Protectorat, això mateix, perque depenen de les multimilionaries subvencions de Brussel.les i Washington en no haver prou per fer-lo viable amb els diners dels negocis bruts dels clans politico-mafiosos que el controlen.

Joiosos en ser conscients que sense gaudir de la seva cobertura militar i financiera i diplomàtica mai haurien culminat reeixidament més de 600 anys de neteja ètnica contra els serbis, desfermada el 1389 pels turcs en endinsar-se a Europa envaïnt Kosovo en un dels seus intents de sotmetre-la i islamitzar-la, ni convertit miraculosament la seva majoria demogràfica imposada mitjançant la violència en una neta i modèlica majoria democràtica.

Ara els serbis són presentats com els dolents. Pero es mereixen tot el respecte després de 600 anys lluitant per Kosovo. Primer contra els turcs, després contra aquests i els albanesos islamitzats que van decidir posar-se al servei dels invasors fent d’eina de càstig seva contra els serbis ja que pel contrari mai s’hi van sotmetre i, a les acaballes dels 1990’s, contra els albanesos que van acabar fent de la seva forta natalitat l’arma definitiva per imposar-se demogràficament sobre els serbis. Fins que, sentint-se forts, van decidir rematar els serbis assassinant-los i expulsant-los massivament.

El conflicte, sagnant i cruel com ha estat sempre habitual malauradament, va acabar amb els albanesos fugint de Kosovo. Va ser llavors quan l’OTAN va intervenir-hi, a favor dels albanesos, segons deia per castigar als serbis pels seus actes a Croàcia i Bòsnia. Pero si allò estava malament perque va donar-se suport als albanesos en fer el mateix?

Kosovo és Serbia

Per què no és reconeix el dret de la República Sèrbia de Bosnia a secessionar-se’n i integrar-se a Sèrbia quan la seva majoria és, després de la guerra, molt majoritariament sèrbia i delerosa d’integrar-se a Sèrbia?

Per què creen un precedent tan potencialment conflictiu en una Europa on a molts llocs hi estàn creixent més que probables majories demogràfiques de poblacions forànies que, amb l’excusa de Kosovo, poden exigir el reconeixement de la seva majoria demogràfica com una majoria democràtica amb que instaurar, democràticament, la xaria? Qui els ho pot negar?

Això mateix semblen preguntar-se immigracionistes com l’arquebisbe de Canterbury i, potser per això, aquest mira d’avançar esdeveniments i anar-nos preparant als europeus pel gran merder que tanoques com ell han creat. Demanant d’instaurar ja gradualment la xaria en veure-ho com una possibilitat ben propera i real.

La kosovització d’Europa, com a mínim d’arees on en un futur proper hi hauràn majories demogràfiques d’origen immigrant i especialment islàmic, és una possibilitat que cal prendre’s seriosament. I, al meu parer, cal fer tot el possible per que mai es faci real.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s