Dinamarca, violència islàmica: buit desinformatiu

Més d’una setmana d’enfrontaments als carrers de Copenhagen, de cotxes i botigues i edificis cremats, de botigues saquejades.

De manifestacions on més de 3,000 musulmans criden histèricament, enmig dels carrers al centre de la capital danesa, al.là és gran. Titllant als danesos de blasfems i suplicant al seu déu el càstic que creuen els pertoca patir. Duent pancartes proclamant l’imposició d’un califat –khilafah-, d’una dictadura islàmica, a Dinamarca i arreu d’Europa.

De violència xenòfoba contra els danesos, agredits al seu mateix pais, pels musulmans que estàn poblant Dinamarca i alhora la resta d’Europa aquestes darreres dècades. Hostils als valors i la identitat dels danesos i europeus, perque volen imposar-nos la seva mentalitat i els seus hàbits dictats per la xaria base de la seva identitat etnocultural, per simple xenofòbia contra la identitat etnocultural europea.

Tot després de la detenció i expulsió, al darrer moment, dels dos marroquins i el tun¡sià detinguts en voler assassinar en Kurt Westergaard pel blasfem pecat de dibuixar una caricatura. Per castigar als danesos en haver-ho fet, per frustració en no haver-los fet pagar la seva blasfèmia amb el seu cap.

Gairebé res d’això ha estat esmentat, només breu i aïlladament, als mitjans catalans:

Per què malden en mentir i desinformar?

Volen forçar-nos a cedir, mitjançant les amenaces i la violència pero també amb el derrotista discurs de l’immigracionisme, a assumir el dictat de la xaria. A publicar als mitjans allò que la seva llei islàmica ens dicti. Això d’entrada, per després anar estenent el seu dictat a tots els àmbits possibles de les nostres societats. Sense cap mena de respecte per la nostra identitat. Amb una actitud envers aquesta que només pot qualificar-se de xenòfoba. Pero es fa en nom de la diversitat i l’interculturalitat i el mestissatge i etc. així que potser no serà tan dolent.

I tot això amb el suport dels antifes danesos. Ajuden aquesta púrria adduïnt que pateix el racisme danès. Quan, com s’ha vist clarament, els racistes són els seus herois immigrants contra la població danesa nadiva europea. Sense importar-los gens malgrat dir-se anarquistes que els seus herois immigrants, a més de saquejar biblioteques com es veu al video, són uns teocràtics i misogins declarats. Els antifes palesen la seva estupidesa en posar-se al servei d’aquesta gent extremadament reaccionària. Proven, una altre vegada més, que enguany ser revolucionari és el contrari de ser antifa.

Perque els immigracionistes s’estimen més mirar a una altre banda quan la realitat torna a esmicolar a cops de roc i proclames teocràtiques la seva ximple xerrameca. Negant-se a veure que el succeït a Dinamarca és el mateix que a Paris -França-, Amberes -Flandes-, Londres -Anglaterra-, etc. i etc. Protagonitzat pels mateixos de sempre. Sortosament no tothom és tan babau. Sabrem revoltar-nos quan calgui, abans sigui massa tard, per combatre aquest gran i lamentable merder.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s