Del bikini al burkini

Fa 60 anys el bikini va irrompre a les platges i piscines d’Europa. Inútil va ser prohibir-lo, com per exemple a l’estat espanyol llavors oprimit pel catolicisme, perque l’alliberament de la dona era inaturable. El cos no era res brut que calgués amagar i, en concret, el cos de la dona malgrat el que deia l’església. Alliberar el cos era positiu. Tothom ho tenia clar.

Bikini

Escric era perque ara hi ha aparegut el burkini i, encara que sembli inversemblant, això ja no sembla tant clar per alguns. Pels que senten fer una gran tasca humanitària defensant la dona que, fa pocs dies, va entrar a una piscina pública holandesa duent el burkini i exigint banyar-s’hi. Què creuen estar defensant?

Existeix un horari específic a aquesta piscina cedit a les musulmanes, per exigència seva, per banyar-s’hi cobertes sota el burkini. Segregades dels holandesos d’una insensibilitat cultural flagrant en banyar-se sense anar tapats de dalt a baix com déu mana. 

Pero aquesta dona no va tenir-ne prou. Va entrar vestint el burkini a la piscina, fora del horari segregat forçat pels musulmans, to make a statement. És a dir per fer un acte politic, per plantejar un repte cultural, com a musulmana a la societat holandesa. Cercant volgudament la topada i, després, presentar-se com víctima seva. Els responsables de la piscina van fer-la  fora sense, que se sàpiga, ser castigats. 

Tot un progrés comparat a un cas idèntic a Suècia. On dues dones musulmanes van dur a judici la ciutat de Gotemburg. Aconseguint el que cercava la màrtir intercultural del burkini als Països Baixos. Aquesta ciutat va ser condemnada, fa un mes, a pagar-les una indemnització. Sortosament no s’ha rendit i ha apel.lat al Tribunal Suprem suec. Encara que si la majoria dels seus membres són com el jutge Stefan Lindskog, que vol legalitzar la poligàmia per complaure els musulmans com va comentar-se a un altre post, ho tenen malament.  

Diuen que tots som iguals. Pero cada vegada que una musulmana exigeix banyar-se amb el burkini, per exemple a una piscina pública com ha succeït als Països Baixos pero abans a Anglaterra i altres nacions europees, els immigracionistes ho justifiquen.

Sense importar-los gens que sigui una barroera adaptació del burka. El vestit que redueix les dones a fantasmes sense forma ni rostre. Justificant un banyador directament derivat d’aquest vestit que amaga la dona de cap a peus, literalment, fins i tot la cara deixant-ne només els ulls al descobert i de vegades ni això. Perque el cos de dona és un perillós i esfereïdor focus de bruticia i pecat del que cal protegir-nos amagant-lo. 

Pero aquest vestit de bany que prioritza amagar el cos de la dona, seguint els manaments islàmics, a facilitar-li gaudir de l’aigua i del sol i de la llibertat de moviments -gaudir!? això és pecat!!- ara pretenen que facilita la integració de les musulmanes a Europa. Ho diuen els immigracionistes que, en la seva amplia majoria, es creuen molt d’esquerres i revolucionaris. Sense adonar-se’n que és com si donessin suport a l’esglèsia en prohibir, fa ja 60 anys, el bikini titllant-lo de fastigosament obscé. Són tan babaus com per ser realment incapaços d’adonar-se’n? 

Burkini

És interessant veure la propaganda del burkini. S’hi diu que és modest, així que les dones que no en duen són unes vanitoses i exhibicionistes menyspreables? S’hi afegeix que proporciona confiança, es amagar-se el cos una prova de confiança? En acabat s’hi parla de llibertat, ho diuen seriosament? S’han empassat realment tota aquesta patètica propaganda els immigracionistes?

El millor de tot és que aquesta musulmana és una jove holandesa islamitzada. Un triomf del multiculturalisme. Què està passant perque una dona holandesa i europea es sotmeti als preceptes islàmics i perque les esquerres suposadament més revolucionàries ho defensin? Ser revolucionari no hi te rés a veure.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, Jovent

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s