Ja toca una altre regularització

L’efecte de la regularització dels treballadors immigrants que es va fer a l’Estat el 2005 s’ha acabat i la conseqüència és que tornen a augmentar els estrangers que treballen sense permís i el volum de l’economia submergida. El sindicat CCOO va posar números ahir a aquesta realitat: de les persones que va atendre l’any passat el Centre d’Informació per a Treballadors Estrangers (CITE), el 43,3% no tenien autorització per treballar, mentre que l’any anterior els que estaven en aquesta situació eren el 35%.

(…) 

El secretari d’immigració de CCOO, Ghassan Saliba, va destacar ahir, amb certa preocupació, que el volum de treballadors que hi ha al mercat laboral clandestí arriba gairebé al nivell que tenia els anys anteriors al procés de regularització del 2005.

_ _ _ _ _

D’immigració s’ha parlat a la campanya electoral pero sense dir-ne res. Entre el PP i el PSOE, que s’han repartit demagògica i còmodament els papers per satisfer el seu respectiu públic i recollir-ne els vots a les properes eleccions, s’han obviat noticies com aquesta -publicada a l’Avui– i la pregunta evident que generen.

Qui encetarà aquesta regularització si guanya les eleccions, PP o PSOE?

Qualsevol d’ambdos partits. La resposta és també evident. Ens ho han aclarit tant el PSOE com el PP en acusar-se mutuament, i demostrar-ho amb tota mena de proves, d’haver ja encetat ambdos altres regularitzacions massives. Uns perque volen mà d’obra barata per l’empresariat per fer-lo competitiu i els altres perque veuen en els immigrants la seva futura clientel.la electoral, del PP i el PSOE en podem esperar el mateix.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s