Alemanys dolents vexen innocents turcs

La foto del nadó caient des de la finestra de l’edifici en flames, llençat pel seu pare desesperat als bombers sota seu, va donar la volta al món immediatament. Com també les acusacions als alemanys d’haver-li calat foc pels turcs que hi vivien. Gràcies al brogit mediatic que va encendre’s i escampar-se amb la mateixa virulència que les flames.

Titllant als alemanys de culpables que, com a alemanys i europeus, eren indubtable i automàticament culpables -racistes-. Al contrari dels turcs sempre, segons els mitjans, innocents victimes. Segur que en discreparien armenis i grecs així com els kurds massacrats ara mateix per l’exèrcit turc al Kurdistàn seguint ordres del president Erdogan. També els europeus victimes dels més de cinc cents anys d’imperialisme i colonialisme turc a Europa, fins el 1918.

Pero les investigacions dels bombers demostren que l’incendi havia estat provocat des de dins l’edifici en manipular el seu quadre elèctric. Per robar-ne l’electricitat, pels seus mateixos habitants turcs. Llavors, sobtadament, va esvair-se el soroll mediatic que, repetint el discurs immigracionista, escometia contra els alemanys. En no poder insistir-se en com de dolents són els alemanys amb els pobres turcs ja no hi havia noticia. Com va passar als mitjans catalans. Deixant un silenci ensordidor.

Ludwigshafen

Tot això va ser ben aprofitat per l’Erdogan. El president de Turquia va anar a Alemanya a exigir a la cancellera Merkel una xarxa d’instituts i universitats en turc i fer un massiu míting al Köln Arena -Estadi de Colònia-. On els 20,000 turcs que l’omplien van cridar Türkiye! Türkiye! i onejar banderes turques en sentir-lo proclamar que l’assimilació dels turcs a Alemanya és un crim contra la humanitat -no la dels kurds a Turquia?-. Deia haver-hi anat a demanar-los a la seva lleialtat a Turquia, i no a l’Alemanya, i va rebre-la entusiasta i a bastament. Una exhibició de força, d’afirmació de la seva identitat etnocultural turca i islàmica front l’alemanya i europea, gens subtil.

Què en diuen els immigracionistes? Res dels kurds, és clar. Pero admeten obertament que Erdogan fa servir els milions de turcs que viuen a Alemanya, Països Baixos, Flandes, etc. com un mitjà de pressió. Com una amenaça latent que pot mobilitzar quan vulgui com a Colònia. Insistint en justificar la xenofòbia turca contra la cultura i identitat alemanyes. Ho fa l’Ignacio Sotelo burxant en la suposada culpabilitat europea front pobles com el turc malgrat la seva historia de colonialisme i imperialisme, en el victimisme immigrant, per fer-nos xantatge i forçar-nos a cedir a la seva distopia immigracionista. A la que malden de sacrificar-nos als europeus, a Europa.

Ens resignarem a deixar-nos sacrificar, a desaparèixer sense lluitar?

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s