Moises el fumeta

El professor Benny Shannon fa vida normal. Sense por a ser assassinat en qualsevol cantonada. Malgrat afirmar que Moises veia i sentia déu perque anava drogat.

L’esbarzer en flames que tanmateix no es cremava ni es reduia a cendres, la veu de déu que li parlava des d’aquest, tot eren alucinacions provocades per prendre’s una droga semblant a l’aiahuasca amazònica.

També flipaven els israelites en sentir tronar la veu de déu des dels nuvols que envoltaven la vessant de mont Sinai. Fins i tot els deu manaments que va dur-los Moises són resultat d’haver-se pres aquesta droga i no d’una revelació divina.

Moises fent miracles

Pero les reaccions més dures que ha patit en Shannon ha estat ser acusat de prendre’s ell les drogues, fet reconegut per aquest en ser gràcies a les seves experiències personals amb l’aiahuasca que ha realitzat aquesta investigació, a alguna ràdio i per internet.

Perque es tracta de Moises, perque en Shannon és professor de l’universitat hebrea de Jerusalem i adreça el seu estudi als jueus.

Si es tractes d’en Mahoma llavors, és clar, estaria amagat i patint per la seva vida.

A més d’esbroncat pels cobards governs europeus per gosar d’ofendre la sensibilitat islàmica. Acollonats front els seguidors de l’anomenada pels immigracionistes religion of peace.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s