La connexió nazibudista del Tibet

Sembla que la Xina fa bé de reprimir amb duresa els tibetans. 

A l’enterrament viking del vaixell d’Oseberg a Noruega, del segle IX, hi apareix una figura de metall que diuen recorda un Buda. Assegut amb les cames creuades, coberta de creus solars en forma d’esvàstica, s’ha suggerit dut pels noruecs des de Constantinoble on van trobar-s’hi uns monjos budistes.

Oseberg

Esvàstiques? Budistes? Vikings? Tibetans?

Els tibetans són budistes així que està clar, els tibetans són nazis!

Deu ser per això que l’incompresa Xina reprimeix amb brutalitat els tibetans.

Pel mateix que tants mitjans a Europa esmenten la lluita per la independència dels tibetans amb una fredor que contrasta amb la poc dissimulada i molt esbiaixada simpatia envers els palestins i, fins i tot, Hamas.

Si els tibetans fessin massacres indiscriminades mitjançant suicides a les ciutats xineses, en nom d’una deïtat capriciosa i assedegada de sang, rebrien més simpatia? O potser es tracta de morbo malaltís?

Val a dir que, malgrat les semblances, mai s’ha provat que aquesta figura sigui un Buda.

Definitivament els mitjans europeus tan complaents amb els islàmics palestins, a qui sovint honoren qualificant-los de milicians i insurgents i rebels i etc., ja no tenen excusa per tractar així als tibetans. Ni inventant-la.

Per què els joves tibetans que s’enfronten coratjosa, desigual i desesperadament amb l’exèrcit d’una de les més repressives dictadures al món no són qualificats enlloc d’insurgents i rebels?

Per què s’insisteix tant en les escomeses dels tibetans contra la massiva immigració xinesa, en ser ben conscients que els minoritzarà a la seva mateixa nació, sense parlar dels seus efectes tant identitària com socioeconòmicament en dissoldre’ls i marginar-los respectivament?

Perque els els joves tibetans en no resignar-se a ser interculturalment dissolts a la Xina posen en evidència els dogmes immigracionistes.  

Pel perillòs exemple als europeus que suposen. En concret entre les esquerres i el jovent on està molt estesa la solidaritat envers el Tibet. Veure els pacífics tibetans lluitant aferrisadament per la seva independència alhora contra els immigrants i els soldats xinesos pot estimular subversives reflexions. 

futur, identitat, arrels

_ _ _ _ _ 

Parlant de nazis… patètic el reportatge del programa Entrelinies, a TVC, fent servir dos tanoques que deien ser nazis com excusa per emetre l’habitual i avorrida xerrameca immigracionista. Forçant una barreja absurda, com l’esmentada entre budistes i nazis, per defugir el debat sobre el dret dels europeus a mantenir la nostra identitat etnocultural -a discrepar de l’immigracionisme-. Com a expressió de la diversitat humana al món amb el mateix dret de qualsevol altre a tenir futur.  

Un reportatge tant patètic com seria parlar dels gais mitjançant el regidor de l’ajuntament de Mallorca que anava fins a tres vegades a la setmana a prostibuls gais, deixant-s’hi més de 50,000 €, amb representants de sectes catòliques com l’Opus Dei i semblants comentant-ho.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s