Fitna -el film prohibit-

Retirat de Live Leak per greus i versemblants amenaces als seus treballadors immediatament després de publicar-s’hi, condemnat pel Consell d’Europa des d’ara conegut com el Consell dels Cobards d’Europa en fer-ho per simple pànic, condemnat fins i tot pel secretari general de l’ONU patèticament condescendent amb els països islamitzats, etc. 

Titllat també de tenir un contingut inapropiatDailymotion i Youtube pels creients de la religion of peace dita així pels immigracionistes que, probablement, han estat tan babaus d’ajudar-los a dificultar-hi l’accès. 

Malgrat tot aquí està Fitna per veure’l, a desgrat dels qui tant malden per obstaculitzar-ho, lliure de censures:

És un film de combat, dur, sense concessions. Ja n’hi han més que prou, dia rere dia, a la majoria de mitjans. En calen més encara?

El film és criticable, com tot, pero això no justifica la histèrica censura que pateix juntament amb el seu autor Geert Wilders.

Les veritats ofenen.

És per això que s’ha desfermat aquesta histeria contra Fitna

Personalment no m’importa gens si algú és musulmà o no ho és.

Pero si m’importa, i molt, que es cregui amb dret a dir als europeus com hem de parlar, pensar i en sintesi viure.

Cal deixar ben clar que no permetrem que ho facin. Ni fent servir els immigracionistes que són, malauradament, massa babaus per adonar-se’n.  

Com fa Aref Ali Nayed, entrevistat a El Pais com portavoz de los musulmanes en el diálogo con los cristianos en proclamar que en Europa siempre han existido, en minoría, oscuras fuerzas demoniácas. En el pasado focalizaron su odio en nuestros hermanos y hermanas judíos con el trágico y horrible resultado de todos conocido. Esas mismas fuerzas ahora dirigen su odio vehemente contra el islam y los musulmanes. Rezo para que Europa tenga la sabiduría de evaluar correctamente a quién se enfrenta. Pueden cambiar el objetivo de su odio, pero son básicamente las mismas que protagonizaron el más negro capítulo de la historia de Europa. No debemos permitir que se escondan detrás de los llamamientos a la libertad de expresión, una libertad que todos defendemos.

Forces demoniaques? Es pot prendre seriosament, d’entrada, algú que diu collonades semblants?

Judeofòbia? A Europa se n’ha fet una molt seriosa autocrítica. N’han fet als països islamitzats? No sap que gairebé tots els jueus del Magreb van anar a viure a Israel tan aviat van poder, només proclamar-se la seva independència, després de patir segles de repressió pels musulmans a Marroc, Algeria i Tunisia? Estàn disposats a reconèixer Israel i a conviure-hi pacíficament? Quan canviï l’actitud dels musulmans envers Israel llavors podrà prendre’s una mica més seriosament el que diu.

Encara que si algú ha de donar explicacions per judeofòbia a Europa són els immigracionistes més abrandats i les esquerres més entusiastes amb els musulmans. Són qui més hostilitat expressa envers els jueus. Imitant els seus herois islàmics.

Llibertat d’expressió? En donen exemple amenaçant tothom qui emet el film Fitna, pretenent censurar-lo?

A l’entrevista també repeteix, com es habitual, la xerrameca immigracionista sobre la culpabilitat europea. Hi burxa per justificar el tancament de tretze esglesies protestants a Algeria. Sembla no tenir present que si Algèria és un pais islamitzat es degut a l’invasió arabomusulmana que va patir al segle VII.  

Sembla no tenir present que l’islam ha estat, i és, agressivament colonialista i xenòfob. Com ara ho constatem a Europa, una altre vegada, ja que pateix les seves escomeses des de l’antigor. Com ho han constatat nombroses identitats etnoculturals al decurs dels darrers segles.

Un altre exemple, aquest portavoz de los musulmanes en el diálogo con los cristianos, d’islàmica hipocresia. Que en Geert Wilders descobreix en tota la seva sagnant cruesa. 

Segons Aref Ali Nayed en los últimos tiempos hay una fastidiosa tendencia a provocar repetidamente a los musulmanes. Al contrari, som els europeus que comencen a respondre a les seves provocacions. La paciència, de la que han abusat prou, se’ns esgota. Pot fer de victima tot el que vulgui. No li servirà de res. Cada vegada confòn, sortosament, a menys europeus.

Anuncis

4 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, Jovent, Revolució

4 responses to “Fitna -el film prohibit-

 1. http://www.petitiononline.com/wilders/petition.html

  Abaixo-assinado por Geert Wilders – assinem e passem palavra.

 2. Albert

  La unió o la desunió entre els pobles, les cultures i les religions poden trobar tots els motius que vulguin… si les imatges fossin de palestins morts, d’iraquians serien millors? o pitjors?. No trobaríem manifestacions occidentals en favor de bestieses i fent ús de drets o deus?
  L’odi i la mort sempre busquen justificacions: la religió, la economia, inclús un món millor i més segur (algú creu que Iraq està ara millor i el món és més segur ara?)

 3. hordley

  Bona pregunta perque les imatges d’aquests morts que esmentes les emeten constantment als mitjans.

  Com si fossin els únics o, tal com dius, millors que altres.

  Que els varis milers de presoners politics birmans tancats a camps de treball després de la seva revolta contra la dictadura patida a Birmània, de les victimes de la molt violenta repressió d’aquesta, dels que ja no se’n diu res a aquests mitjans.

  Pero si vols castigar-te per ser europeu, com és habitual entre alguns, fas bé en igualar tots els palestins que surten a ballar al carrer per cel.lebrar que un altre palestí ha massacrat un grup de nens amb els centenars de milers de catalans que s’han manifestat per la pau tantes vegades -per aquests mateixos palestins i iraquians-.

  És el mateix alegrar-se per una massacre que manifestar-se per la pau?

  Saps que a l’Irak la gran majoria de morts iraquians són victimes de les sagnants baralles entre sunites i xiites, entre kurds i àrabs i turcomans i etc, així com entre els diferents clans i mafies de tota mena?

  Com és que sempre hi ha algun europeu disposat a defensar amorosa, paternal i potser fins i tot ximplement els musulmans en concret i qualsevol altre identitat etnocultural que no sigui l’europea, sense importar-li què facin, mentre es castiga a si mateix per ser europeu?

  Al film Fitna només es llegeixen versicles de l’alcorà i es mostra com musulmans en limitar-se a complir-los, actuant en coherència amb els seus manaments i com a bons musulmans, desfermen patiment i mort a molts indrets del món mentre a altres -als països europeus- miren d’imposar la xaria fent servir els immigracionistes. Pels que el millor que pot passar-li a Europa es ser dissolta en la seva utopia multi o intercultural.

  Per això la classe politica europea està cagada de por, per això els musulmans diuen estar tan ofesos, perque en Geert Wilders es limita a assenyalar allò que aquesta classe politica europea malda per amagar-nos.

  Què l’islam tendeix a ser fortament xenòfob, violent i colonialista.

  Com si negant-nos a veure la realitat aquesta desapareguès.

  Et sembla una bona actitud? Creus que el millor que podem fer és actuar com cobards?

  És aquesta la Europa que volem?

  On la seva classe política es sotmet, per por, al dictat dels musulmans respecte el que es pot o no expressar i fins i tot pensar en ser aquests cada vegada més a Europa?

 4. Retroenllaç: Violència homofoba acceptable « Taranis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s