Dret a ofendre’s (I)

En Ben Smith, de 18 anys, creia que feia broma el policia en manar-li de treure la seva bandera anglesa del seu cotxe. Per ofendre, segons va dir-li el policia, els immigrants que són molts al lloc on viu.

No se’l va prendre seriosament fins que aquest policia va amenaçar-lo amb una multa.

En Smith explica que duia la bandera d’Anglaterra perque se sent anglès i és al seu pais pero, a més, per cobrir i amagar els nous altaveus del cotxe acabats de comprar.

Potser si la policia fes la seva feina i no fes de policia politica, imposant la ideología immigracionista, en Ben no hauria d’amagar els seus altaveus per evitar que li robin.

Pero què importen joves europeus com en Ben Smith? Són reduïts a una nosa en l’assoliment d’aquesta tan harmoniosa i meravellosa i perfecte diversitat a Europa. Tractant-los en conseqüència fins palesar que, com es veu, s’hi basteix en la seva contra.

Ben Smith

Quina diversitat és aquesta on dur una bandera anglesa és prou motiu per reprimir i multar per racista aquest noi de 18 anys malgrat ser a la seva terra a Anglaterra, a Europa? No són els immigrants hostils a la bandera anglesa malgrat ser a Anglaterra, tal com admet el policia, els xenòfobs i racistes contra en Ben Smith? Com s’entèn llavors que el reprimeixin i multin a ell?

L’utòpica fantasia immigracionista dels postcomunistes mostra tots els simptomes d’acabar degenerant en una altre delirant i totalitària distòpia com la comunista de la que, de fet, en pretèn omplir el buit ideològic.

Pero aquesta vegada no es tracta d’acabar amb una determinada classe social en ser culpable de tots els mals. Ara són els europeus qui són fets culpables de tots els mals del món passats i actuals. Especialment els joves europeus que no s’han deixat enlluernar i entabanar per les dolces mentides de la massiva propaganda immigracionista. Joves europeus com en Ben Smith que exhibeix la seva identitat anglesa i europea a un indret poblat per immigrants són, com es copsa, un mal exemple -un clar objectiu a reprimir-.

Malauradament la policia no va actuar amb tant interés per aclarir l’assassinat d’en Billy Ward, de 21 anys, assassinat al decurs d’una baralla provocada per dos nois africans negres d’una ganivetada enmig del pit. Una agressió racista, patida per ser anglès i blanc tal com va denunciar el seu pare, de la que gairebé ningú se’n va fer ressó.

Billy Ward, assassinat per ser anglès i blanc

Com és suposa que han de reaccionar els joves que pateixen l’acosament demagògic dels immigracionistes i l’acosament racista per part d’immigrants? Què se n’espera quan, a més, cobren sous mileuristes i inframileuristes? Resignació?

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s