Violència homofoba acceptable

El model Mike du Pree va ser arrosegat pel braç fora de la passarel.la on va ser apallisat per una colla de deu musulmans. S’hi va tornar, valentament, malgrat el desavantatge. Van trencar-li el nas a cops.

Perque és homosexual.

Va passar al centre d’Amsterdam. A una desfilada al carrer organitzada per promoure la tolerància envers els homosexuals. En ple dia i, a sobre, en un dia festiu molt sentit pels holandesos.

Res d’això va importar aquesta colla de deu nois joves musulmans crescuts i escolaritzats, potser nascuts, als Països Baixos. No semblen entendre què és la tolerància. Potser l’entenen com una simple excusa per forçar els holandesos a cedir a totes les seves exigències. Apallisant-los si cal. En nom de la tolerància.

Mike du Pree

Només el Partit de la Llibertat, mitjançant el seu portaveu d’afers homosexuals, va denunciar l’agressió als mitjans i al parlament holandesos.

Com és que el partit laborista, d’esquerres, no n’ha dit res?

Potser és perque cada vegada més dels seus votants són musulmans. Pero també perque cada vegada més dels seus militants i càrrecs institucionals ho són.

Militants i càrrecs institucionals d’aquest partit laborista com la Yman Mahrach que ha condemnat l’homosexualitat perque, segons diu, es condemnada per l’alcorà.

Afegint, per reblar-ho, que és absurd parlar d’islam moderat en haver-hi només un. El fixat, inamobiblement, a l’alcorà. El que en Geert Wilders, del Partit de la Llibertat, va esbudellar coratjosament al seu fil Fitna mostrant-ne tota la brutícia. Que aquests fidels malden per escampar arreu d’Europa.

Yman Mahrach és la portaveu de la comissió de joventut, emancipació i integració a l’ajuntament d’Amsterdam on es regidora pel partit laborista. Sembla broma pero, malauradament, no ho és.

Yman Mahrach

Sabent això no sobta que el 57% dels holandesos afirmin que el creixement de l’islam als Països Baixos amenaça la cultura holandesa i que el 53% el consideri una amenaça a la llibertat de creences. Així com que el 65% vulgui aturar la construcció de noves mesquites. Incloent el 56% dels votants del partit laborista votat, dada interessant, per gairebé el 80% dels musulmans als Països Baixos.

Especialment després que el dibuixant Gregorius Neckshot fos detingut en ser denunciats els seus dibuixos per un musulmà que paradoxalment, malgrat haver-se alegrat publicament pels milers de morts a la massacre de les Torres Bessones, no va ser mai detingut.

De tot plegat, com és habitual, als mitjans no se’n diu res.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s