Enriquiment cultural a Noruega

Fa uns dies va detenir-se a Oslo un home per mutilar genitalment cinc de les seves sis filles –ritual d’iniciació n’ha dit-. La més petita victima de l’ablació del seu clitoris pels seus pares te només 5 anys. Els seus pares, que gaudeixen de la ciutadania noruega, són gambians.

Com ho són també els responsables d’un cas semblant a Premià de Mar explicat a un post anterior. Semblant i no idèntic perque, sortosament, van ser aturats a temps.

Dies abans va fer-se pública l’entrevista feta per un advocat somalí a una banda de somalis i senegalesos sobre l’augment de violacions a Oslo. Coincidint amb la publicació de l’informe anual de la policia on s’hi reflectia el seu creixement descontrolat.

Protagonitzat, segons dades oficials de la policia noruega molt curosa de no enrabietar els immigracionistes, pels immigrants afroasiatics.

Segons dades oficials del 2007 de la policia noruega el passat any un nou rècord de 161 violacions i 35 intents de violació van ser denunciats a Oslo. Aproximadament el 70% de violadors eren no-noruecs [last year a record-high 161 rapes and 35 rape attempts were reported in Oslo. Over 70% of the rapists were non-Norwegian].

Pero això, encara que sembli inversemblant, no és res nou.

Ja al 2001 un dels diaris noruecs més importants informava que dos de cada tres acusats de violació a la capital de Noruega són d’origen immigrant no-europeu segons un estudi de la policia [Two out of three charged with rape in Norway’s capital are immigrants with a non-western background according to a police study]

Això és el que aquests somalis i senegalesos, d’entre 20 i 30 anys, en diuen a la entrevista:

Resposta: Pero escolta, les noies noruegues es queixen que els nois foranis fan això i allò, pero la raó per la que hi han tantes violacions és que les noies noruegues volten gairebé nues! Això és com dir “vine aquí i pren-me”, ho entens?

Pregunta: Estàs dient que les noies noruegues estàn demanant de ser violades?

R: No exactament demanant, pero quan van gairebé nues i s’emborratxen al parc Frogner o van amb alguna amiga a una festa, es queixen després de ser violades? És la seva culpa -diu el somali de 26 anys-.

Val a dir que el mateix somali reconeix que els immigrants afroasiatics són responsables de la majoria de violacions i agressions sexuals a Noruega, en concret a Oslo, així com del seu creixement aquests darrers anys incloent el 2007.

Simplement diu que les noies noruegues s’ho mereixen.

És clar, si s’amaguessin sota un mocador islamic o millor encara sota el burka, si anessin a la platja en burkini, llavors no serien violades.

No hi ha dubte que aquestes noies noruegues són unes xenòfobes.

Primer rebutgen de dur el mocador islàmic, rebutgen aquesta gran contribució a la cultura europea i la llibertat de la dona que és la modèstia islàmica segons la que qualsevol dona que no en dugui és en conseqüència una vanitosa i una puta que cal castigar immediatament -res millor que fer-ho mitjançant una violació col.lectiva-.

Després forcen els pobres homes i nois immigrants, victimes de la seva pecaminosa i islamòfoba depravació, a violar-les.

En acabat denuncien, a sobre, les violacions per elles forçades. Criminalitzant aquests pobres immigrants, que les violen pero són tanmateix victimes seves, creant prejudicis totalment injustos i absurds.

Sobta, sabent això, que el partit que creix més a Noruega sigui el Partit del Progrès titllat pels immigracionistes d’ultradretà enfonsant els partits d’esquerres?

Potser és perque està liderat per una dona, Siv Jensen, que està determinada a defensar les noies noruegues i la seva llibertat. La llibertat dels noruecs en sintesi. A la que la resta de partits han renunciat en nom de l’immigracionisme i les seves mentides.

Siv Jensen, lider del Partit del Progrès

Si les vicimes de les violacions fossin immigrants i els violadors noruecs, si aquesta entrevista haguès estat feta a homes noruecs, llavors els mitjans catalans se n’haurien fet ressó. Pero com és a l’inrevés no passa, per aquests, res d’interés. Perque, com es habitual, els europeus -en aquest cas les noruegues- en tenen la culpa.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s