Eurofòbia bloguera lliure

Salima Malik es fa dir al seu blog la terrorista poètica. L’omple d’odi i violència contra Europa. El Muslim Council of Britain -Consell Musulmà a la Gran Bretanya- li dona tot el seu suport malgrat tenir a casa seva el Terrorist Handbook -manual terrorista- d’Al Qaeda i varis manuals d’armes de guerra o mantenir contacte amb membres d’Al Qaeda. Malgrat, també, haver-los facilitat informació sobre la seguretat de l’aeroport de Heathrow a Londres on treballava a una botiga de dependenta.

Samina Malik

Malika El Aroud diu, simple i clarament, atiar mitjançant el seu blog la jihad contra els europeus. Ho fa des de Brussel.les on viu després d’arribar de l’Afganistàn on treballava per Al Qaeda i els talibans.

Ambdues euròfobes segueixen omplint, impunement, els seus blogs de malaltisses i violentes proclames atiant l’anihilació i islamització d’Europa.

Per què els europeus hauriem de patir llavors pel registre de blogs que pretèn fer la UE? És inversemblant, simplement delirant, que la UE ens tracti amb més duresa que a aquesta púrria.

N’hi ha a qui tanmateix neguiteja el registre de blogs on la UE pretèn que els europeus s’hi inscriguin, amb nom i cognoms, per garantir que en estar-hi fitxats registrats no escriuràn per por res dolent als seus blogs:

(…) l’Eurocambra hauria d’amoïnar-se més per garantir l’ètica en els mitjans de comunicació abans que desconfiar de l’ètica dels bloguers. “El lector de la xarxa ja sap que pot dubtar del que escriu el bloguer, a vegades, més per desconeixement que per un intent de desinformar. No obstant això, el mateix lector no acostuma a posar en dubte el que escriu un mitjà de comunicació tradicional tot i haver-se demostrat que els interessos comercials estan molt per sobre dels periodístics en la majoria dels casos”.

Però, una altre vegada, no cal patir per la nova gran pensada de la UE. Encara que només sigui perque aquest mateix blog per exemple sempre esmenta i enllaça noticies aparegudes a mitjans de comunicació que es vanten de ser fiables i ètics i seriosos i etc. assolint així la seva immaculada i inqüestionable autoritat moral.

Per què haurien llavors de sentir-se amenaçats per simples blogs com aquest? Tenen motius per sentir amenaçada la seva tan enlluernadorament immaculada i inqüestionable autoritat moral?

Potser és perque en realitat aquesta és igual que la de tants dels eurodiputats responsables de la gran pensada del registre de blogs:

14,000 € mensuals cobren els eurodiputats que, al video de la televisió austriaca, es veuen matinant els divendres per anar al Parlament Europeu.

Pero no a treballar-hi, caldria esperar-ho d’una gent tan ben pagada, perque només hi van per fitxar. Se’n van immediatament després. Així consta que treballen els divendres, cobrant-los, quan en realitat enceten un llarg cap de setmana.

S’ho mereixen després de treballar durament aprobant directives com la setmana laboral de 65 hores. Encara que cobrant els seus sous no els calen treballar-les totes per arribar a fi de mes. Això només els passarà a les masses d’europeus mileuristes i inframileuristes. Els mateixos a qui va adreçat aquest registre de blogs. A qui també ens han negat expressar el nostre parer sobre el Tractat Constitucional Europeu -excepte els irlandesos a qui han ignorat i menyspreat per desagraïts en gosar qüestionar la seva autoritat-.

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, Jovent, Revolució

Deixa un comentari