Esclaves a Brussel·les

Al luxòs Hotel Conrad s’hi allotgen families reials com l’espanyola.

També ho fa la familia reial dels Emirats Àrabs Units.

Amb gairebé 20 noies al seu servei en condicions d’esclavitud, segons informa la premsa local, que han estat alliberades per la policia.

Una d’aquestes noies va aconseguir fugir de l’hotel on, amb les altres 20, treballava al servei de la vídua i les quatre filles d’un dels membres més importants de la familia reial dels EUA.

Aquestes havien llogat sencera la quarta planta de l’hotel. On les havient dut, pres el passaport, tancat i forçat a servir-les totes les 24 hores de dia. El cos de seguretat privat d’aquesta familia reial àrab les mantenia tancades i en silenci. L’ambaixada dels EUA no ha respost les preguntes fetes al respecte.

Hotel Conrad, Brussel.les.

Es menyspreable que lloguessin la quarta planta sencera d’un dels hotels més luxosos de Brussel.les, on una habitació te el preu de 381€, segrestant-hi i esclavitzant aquestes noies.

Pero això és el que estàn acostumats a fer als Emirats Arabs Units, com també a Dubai o Aràbia Saudi, on les condicions dels immigrants són massa sovint iguals que les d’aquestes noies. Amb la diferència que ningú s’esvera ni fa gaire cas de les denuncies que se’n fan. Ni són alliberats per la policia perque, pel contrari, ajuda a reprimir-ne les protestes i extremar-ne el sotmetiment.

Després aquestes mateixes oligarquies dels països islamitzats exigeixen a Europa de cedir a totes les demandes dels immigrants musulmans. Esbronquen als europeus perque no en deixen entrar més milions encara i, fent servir el discurs immigracionista, ens blasmen perque segons diuen els tractem inhumanament. És pot ser més hipócrita?

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s