Simon Moleke, poesia i sida

Simon Mol es defineix a la seva pàgina web com exiliat, poeta, escriptor i activista pels drets humans -especialment contra el racisme-.

En Simon Moleke Njie és camerunes. Pero viu a Polònia, a Varsòvia en concret, com a asilat. On ara mateix està sent jutjat per infectar, volgudament, de sida varies noies poloneses.

Va ser-li diagnosticat al 1999 i, a més, aquestes noies poloneses victimes seves van dir-li que estaven infectades de sida després d’allitar-se. Pero no en va fer cas. Se li enfotia. 

Simon Mol

El més dramàtic de tot plegat són els relats de Mol forçant les noies de tenir sexe sense protecció adduint que fer servir un condó amb un home negre és un signe de racisme i de pors racistes. [The most dramatic aspect of all of this are stories about Mol forcing women to have unprotected sex with them by arguing that using a condom with a black man is a sign of racism and racist fears]

Anar de victima dels europeus per després mirar d’abusar-ne era la seva forma de vida. Cercava delerosament noies que altruista i ingenuament, saturades de propaganda i mentides immigracionistes, creien que posar-se al servei del pobre immigrant era el seu deure. 

“Simon Mol sempre acusava a tothom de racisme. Quan no feies el que volia et xisclava que era perque és negre. Mai escoltava cap raonament, simplement sempre s’anava, tancant violentament la porta darrere seu. Tothom sabia que podia fer públiques les seves acusacions i tothom en tenia por,” diu una persona responsable d’una organització humanitària d’ajuda a refugiats [“Simon Mol always accused everybody of racism. When you didn’t do what he wished, he would yell that it was because he was black. He never listened to any arguments, he would always just leave, slamming the door behind him. Everyone knew that he could make his accusations public, and everyone feared it,” says a person who runs a humanitarian organization that helps refugees.]

Simon Mol

En Simon Moleke va inventar-se que era un escriptor i repressaliat politic a Camerún.

Encapçalava campanyes als mitjans contra els obstacles que, segons deia, pateixen els immigrants a Polònia i Europa degut al racisme europeu. Va protagonitzar, fins i tot, una campanya i un documental contra el racisme al futbol.

No sembla que ell patis gaires abusos. De fet és ell qui abusava dels polonesos. Això no és racisme?

Simbolitzava la diversitat a Polònia. Ara potser, esperem-ho, enriquirà culturalment alguna presó polonesa al decurs dels propers deu anys -en acabat que el repatriin al Camerún immediatament-. Esperem també que els polonesos hagin après a destriar entre la propaganda immigracionista i la dura realitat.

Perque ni els polonesos ni la resta d’europeus tenim perquè deixar que alguns, com en Simon Mol, pretenguin fer-nos sentir culpables precisament de ser europeus fent servir el discurs immigracionista per parasitar-nos cruelment.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s