Grotescament blanca

De grotescament blancahideously white, titlla a la televisió pública britànica el responsable de la comissió d’igualtat i drets humans de la Gran Bretanya. 

Diu en Trevor Philips que s’hi veuen massa britànics i en general massa nadius europeus. No s’adona que la BBC és grotescament blanca perque Anglaterra és, tal com diu amb tant de menyspreu, grotescament blanca?

Sembla que el problema pel Trevor Philips no és tant la BBC com ho és Anglaterra mateixa. Els anglesos grotescament blancs, fent servir la seva expressió, que hi viuen.

Trevor Phillips

Afegeix en Trevor Phillips què s’hi veu una mancança de negres i altres ètnies no-europees. En acabat què, en aparèixer, ho fan sempre estereotipades negativament.

Pero el tracte de la BBC envers la noticia sobre com una noia mossega un policia en demanar-li de recollir un got de plàstic que havia llençat al terra, al no esmentar que eren negres tant aquesta noia com la colla de fins 40 persones d’entre 40 i 15 anys que van envoltar i agredir aquest i altres policies enmig de Londres a ple dia, constata que en Trevor Phillips menteix.

Ell parla, tranquilament, d’una Anglaterra i una BBC grotescament blanca. Pero a la BBC i a molts altres mitjans no esmenten que aquests policies van ser agredits per una colla que podria ser anomenada, fent servir la seva expressió, de grotescament negre. No ho fan perque, precisament, en Trevor Phillips s’hi abraonaria a sobre immediata i ferotgement.

De què és queixa en Trevor Phillips?

Sobre censures i mentides, sobre el menyspreu als anglesos i altres pobles europeus, així és com en Trevor Phillips i altres immigracionistes diuen defensar la diversitat?

Val a dir que va ser en Trevor Phillips qui va anunciar entusiastica i oficialment que Birmingham, segona ciutat de la Gran Bretanya, serà la primera gran ciutat europea on els europeus seràn minoritzats per la immigració afroasiatica. Es així com entèn defensar la diversitat? Minoritzant els europeus a la nostra mateixa terra? És aquesta la Europa, el futur, que volem els europeus?

Anuncis

1 comentari

Filed under Actualitat, Europa, Jovent, Revolució

One response to “Grotescament blanca

  1. Sense entrar en els plans que tenen els Trevor Phillips, fixem-nos que aquesta mena de missatges va calant com pluja fina, i la conseqüència és que els pobles occidentals (uns més que altres) interioritzen el plantejament que

    a) és just i necessari que les poblacions blanques deixin el tercer món, el descolonitzin, renunciïn a escampar-hi la democràcia i la Bíblia, etc, i alhora que

    b) és just i necessari que els territoris europeus incorporin població extraeuropea i que la incorporin tal com és, sense intentar canviar-la, amb els seus usos, costums, creences, etc.

    Això no pot ser bo de cap manera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s