Islamització vs Drets Humans

Ser del minso 5% d’alumnes noruecs a l’institut Vahl suposa patir brutes pressions per islamitzar-te.

El Servei de Drets Humans de Noruega (SDH), a Oslo on també hi ha l’institut Vahl, va rebre denuncies de com una mestre pakistanesa hi força les nenes noruegues nadives europees a dur el mocador islàmic.

Institut Vahl a Oslo, racisme immigrant?

Escola Vahl a Oslo, racisme immigrant?

Fins i tot va escriure als pares exigint-ne el consentiment per imposar-les el mocador islàmic. Mentint-los en pretendre transmetre’ls el desig lliure i voluntari de les seves filles.

Sense aclarir, tanmateix, que va ser només després d’insistir abusivament en com serien de maques només si es posaven el ‘hijab’ -mocador islàmic-, i que ella mateixa els hi regalaria. [(…) openly trying to push hijabs on girls as young as first graders. She flattered the girls who didn’t wear hijab by telling them how pretty they would be if they only put on hijabs, and said that she could give them hijabs as gifts].

Va ser després d’aquesta pressió, aclaparadora per nenes tan petites, que va aconseguir forçar-les a demanar de dur el hijab. Voluntària i lliurement, és clar.

El Servei de Drets Humans de Noruega posseeix la carta original i, a més, una foto de cartells anunciant i fent propaganda d’hores de pregàries musulmanes adreçats als indefensos alumnes. Intensificant la pressió sobre els noruecs minoritzats. Atiant-los a passar de la minorització a la seva dissolució etnocultural -mestissatge en diuen els immigracionistes i babaus semblants-

Potser aquesta musulmana volia ajudar aquest 5% de noruecs nadius europeus  a no ofendre l’esclafant majoria d’alumnes immigrants i musulmans que els envolten, a assimilar-s’hi silenciosa i resignadament?

Sortosament el Servei de Drets Humans ha actuat sense complexes, sense deixar-se entabanar o intimidar per la xerrameca multiculturalista de l’esquerra més rància, defensant els nens i nenes noruegues contra aquest acte de xenofòbia en contra seva.

Defensant-ne el dret a ser educats i crèixer i desemvolupar-se plenament en la seva identitat etnocultural noruega i europea.

Com és que aquest dret tan bàsic és sistemàticament obviat pels qui sempre estàn alliçonant els europeus sobre els drets de tota mena en referència a tothom excepte, com es veu, pels europeus incloent els seus nens i nenes?

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, immigració, immigracionisme, islam, islamització, Jovent, Racisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s