Suïcidi mitjançant l’egoisme

Els europeus són massa egoistes per tenir fills, ha denunciat el rabí en cap de la Gran Bretanya.

Europa, com a mínim la població nadiva d’Europa, està morint. És una de les veritats silenciades d’enguany. [Europe, at least the indigenous population of Europe, is dying. That is one of the unsayable truths of our time. ]

En responsabilitza la mentalitat consumista, frívola i egoista que, atiada pel capitalisme més rapinyaire, corroeix la voluntat de viure dels europeus. Alienant-ne la voluntat de transmetre la nostra identitat etnocultural, de mantenir vives les nostres arrels i sang que s’endinsen a la nostra terra milers d’anys des de l’albada dels temps fins avui, mitjançant els seus fills i filles. Al meu parer la seva reflexió és molt encertada i escaient.

L’esquerra, tanmateix, no en diu res. Malgrat aquesta immillorable oportunitat per escometre contra el capitalisme. Palesant com allò que realment l’engresca és, malalta com està d’etnomasoquisme i eurofòbia, veure els europeus protagonitzant una mena de neteja ètnica voluntària. Després de la que aquesta espera imposar triomfalment, sense cap nosa, el seu suposat paradís multinterculti. Succedani del seu tràgica i cruelment fracassat paradís proletari. Que maldà d’imposar als europeus al decurs de 50 anys -gairebé 80 anys a Rússia- fins que ens en vam alliberar. Fa poc celebràvem l’aniversari del nostre esmicolament del seu mur de Berlín. Potser ara aquesta esquerra, malalta de rancúnia, està delerosa de venjar-se de nosaltres?

Amor paternal, futur per Europa

Lord Sacks, rabí en cap dels jueus de la Gran Bretanya, ha tingut el coratge de denunciar el que encertadament defineix com veritat silenciada. Poca gent, fins ara, gosa fer públicament com ell. Malgrat que el suïcidi demogràfic dels europeus és un fet. Com ho és també el procés de substitució demogràfic que suposa el poblament d’africans, asiàtics i amerindis tant per la seva massiva arribada a Europa com la seva massiva natalitat un cop ja s’hi han establert. Massa sovint hi han europeus que, a sobre, s’estimen més adoptar nenes i nens de qualsevol indret abans que d’Europa. Tenir fills i filles propis sembla que ja ni s’ho plantegen.

Cal combatre la ignorància i resignació d’encara massa europeus i catalans front aquesta merda. Tenim el dret i el deure de vetllar pel nostre futur. De tenir filles i fills a qui donar-los tot l’amor que es mereixen d’entrada per si mateixos com, alhora, en ser llavor del futur de l’ancestral identitat etnocultural d’Europa que hi rau.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, identitari, immigració, immigracionisme, Jovent, Revolució

2 responses to “Suïcidi mitjançant l’egoisme

  1. Ara perquè una dona sigui considerada una trionfadora, ha de ser una executiva, ruda, sense escrúpols, soltera i evidenment sense fills.
    Una dona que vulgui ser mare i disfrutar dels seus fills és considerada una retrògada, o una pobre noia dominada pels estereotips catòlics i masclistes.

    Gran escrit.

  2. Stockesay

    Sortosament n’hi han també que demostren com és possible desenvolupar una carrera professional sense renunciar a la seva maternitat. Gaudint-la amb la companyia i suport d’un home.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s