Solidaritat amb Enrico!

Manifestació a Berlín d’abast europeu de solidaritat amb l’Enrico, víctima d’una covarda agressió per púrria d’ultraesquerra, organitzada per l’Identitärer Studentenblock Berlin o Bloc d’Estudiants Identitaris de Berlín.

Solidaritat europea per Enrico víctima de la violència d'esquerra

No cal coincidir exactament amb els seus ideals per solidaritzar-s’hi i, així, condemnar la impunitat de la violència de l’esquerra -especialment la postcomunista-. Mandrosament avesada ja a titllar tothom que en discrepi de totalitari per actuar després, hipòcritament, més totalitàriament que ningú.

Cada vegada més europeus, començant pel jovent europeu, es rebel·len contra aquesta esquerra. Contra el poder establert que arbitrària i impunement actua tant a les institucions com al carrer i als mitjans.

Contra una esquerra moguda només per la seva obsessió de perpetuar-se al poder i per satisfer els seus capricis ideològics, és a dir moguda només pels seus interessos particulars, i no pel seu desig de treballar en benefici col·lectiu dels europeus.

Ser revolucionari enguany és, cada vegada més, antagònic amb ser d’esquerra i antifa. En reduir-se a aparell repressor del capitalisme rapinyaire. Atiat per aquest contra qui amb més lucidesa denuncia i combat els seus barroers, flagrants i nocius abusos. Al voltant del seu comú immigracionisme és on millor palesen la seva bruta entesa.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, antiantifa, Europa, identitari, Jovent, nacionalisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s