Marroquins i moluquenys topen als Països Baixos

L’estavellament d’un cotxe contra un grup de moluquenys dempeus al jardí front casa seva, expressament estavellat en contra seva per marroquins, ha desfermat greus aldarulls entre ambdós a Culemborg prop de la ciutat d’Utrecht als Països Baixos.

A les illes Moluques, annexionades a Indonèsia fa dècades, entre el 1999 i el 2003 s’hi han patit forts esclats de violència arran les agressions d’immigrants o dit altrament indonesis musulmans contra els moluquenys cristians que en són nadius. Malgrat viure als Països Baixos aquests moluquenys no es deslliuren de la violència atiada per musulmans.

Finestra trencada per un roc llençat contra casa de moluquenys

Cotxe estavellat per marroquins contra moluquenys

Racisme entre marroquins i moluquenys, entre immigrants? Però no era que només els europeus són racistes?

En dur-se aquí aquesta i altre gent forana també es duen aquí, amb uns i d’altres, nous conflictes. Què pateixen directament als seus barris i ciutats els holandesos nadius europeus qui, per culpa dels immigracionistes, s’hi troben involuntàriament enmig.

Així és com a tants llocs arreu dels Països Baixos i la resta d’Europa on són minoritzats els europeus n’acaben marxant -fugint-.

Literalment expulsats del seu barri, de la seva ciutat, de la seva terra per la violència d’altres.  Però massa sovint no en trobar-se enmig sinó en ser-ne l’objectiu. Encara que no se’n diu res perquè, com proclama un dels dogmes immigracionistes, només els europeus són racistes.

El paradís multintercultural que ens prediquen els immigracionistes, que malden d’imposar-nos, s’estavella una vegada més contra la realitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, identitari, immigració, islam, islamització, Jovent, Racisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s