Jasper, Umar i el nyap de l’Avui

Quin nyap –fail– més escruixidor aquest de l’Avui. Ens sermoneja a l’editorial sobre la lluita contra la pobresa, combustible de la desesperació i principal aliment de la màquina del fanatisme en referència al gihadista nigerià que mitjançant els seus calçotets-bomba volia assassinar -sacrificar al seu déu- els 300 passatgers d’un avió entre els Països Baixos i els EUA.

Quan aquest gihadista nigerià és fill d’un dels homes més rics de Nigèria que és, alhora, un dels països africans més rics.

L’Umar Farouk Abdulmutalla vivia còmodament a Londres com estudiant universitari. Tot pagat pel seu pare. Gaudia de prou temps i diners per presidir una associació islàmica d’estudiants, a l’universitat on suposadament estudiava, mitjançant la que organitzava performances amb grupuscles postcomunistes i immigracionistes… per la pau.

Això palesa fins a quin extrem ens repeteixen consignes i discursos prefabricats.

Sortosament l’holandès Jasper Schuringa no s’ha deixat entabanar per aquesta merda adreçada sistemàticament a excusar púrria com l’Umar i, alhora, a fer sentir als europeus com gairebé culpables i mereixedors de la seva violència -malgrat ser-ne objectiu-. Repetida una i altre vegada com el barroer mitjà de propaganda immigracionista i islamófila que és. Cercant d’induir una actitud passiva i resignada entre qui es abocada.

Pel que, en copsar com d’entre les cuixes d’Umar sortien fum i flames després de sentir-se un esclat dins l’avió, immediatament s’hi va abraonar per immobilitzar-lo. En adonar-se que, amb tota probabilitat, era un gihadista delerós de fer-se esclatar i suïcidar-se. Delerós de delectar el seu déu amb l’assassinat -sacrifici- de 300 persones i, així, assegurar-se de ser recompensat per aquest amb l’accés al seu paradís. Però només va aconseguir cremar-se els collons.

Jasper Schuringa

Quina gosadia la d’en Jasper. En fer-ho malgrat que l’Umar és negre. D’altres van restar als seus seients encarcarats per la por front el que s’adonaven succeïa però, més encara, per la por a actuar contra un negre. Tan saturats com estan de merda de la que tan bon exemple n’ofereix l’Avui.

L’actitud d’en Jasper és la que ens cal a Europa. És per això que als mitjans no se li ha donat gaire protagonisme. S’estimen potser més que siguem com els altres passatgers de l’avió. Encarcarats per la por i la culpa i la resignació que aquests mateixos mitjans massa sovint atien, malgrat que això només ens durà a la desaparició, més que no plens de voluntat de viure i lluitar.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, immigració, islam, Racisme

2 responses to “Jasper, Umar i el nyap de l’Avui

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s