Rayhana i els bàrbars d’Enait

Gairebé cremada viva ha estat, després de ser ruixada amb benzina i llençar-li a sobre una cigarreta encesa, enmig del carrer al 11è districte de Paris. De res no li ha servit a l’escriptora i comediant Rayhana sortir d’Algèria fugint de la violència islàmica, en saber-se’n objectiu pels seus llibres on denuncia el sotmetiment de la dona als països araboislamitzats, fins Paris a França.

Ara, com amb ella es palesa, aquesta mateixa violència embruta Europa. Encara que el cas de Rayhana, sortosament n’ha sobreviscut il·lesa, és només un de molts. De molts altres que, tanmateix, són patits per dones anònimes a tots els llocs reduïts a assentaments islàmics arreu dels països europeus.

Val a dir que l’11è dictricte és un dels molts indrets arreu de França i d’Europa on l’islamització es desferma sense que ningú faci gaire per combatre-la. Fins i tot algú com Mohamed Sifaoui, també algerià, afirma que (…) el carrer Jean-Pierre-Timbaud -11è districte de Paris- és un territori ja no pertanyent a l’estat francés. Fa molts anys que miro d’alertar, debades, l’opinió pública i la classe política sobre la situació imposada al barri [(…) la rue Jean-Pierre-Timbaud -XIe arrondissement de Paris- est un territoire qui n’appartient plus à la République. Cela fait plusieurs années que j’essaie d’alerter l’opinion publique et la classe politique sur l’état d’esprit qui règne dans ce quartier, en vain]

Mohamed Enait, heroi islamitzador i multiculturitzador de TVC

Però que pot esperar-se de gent com qui, pel telenoticies des de Rotterdam als Països Baixos, va fer una condescendent entrevista a Mohamed Enait malgrat aquest vantar-se supremacista i xenòfobament que els musulmans poblen Europa per civilitzar-nos als europeus -malgrat titllar-nos, literalment, de bàrbars-?

Són els mateixos que fan aquesta mena d’entrevistes on l’immigracionisme i el multinterculturalisme es presenten com indestriables de la islamització qui, alhora, silencien casos com el de Rayhana. Del que se n’han fet ressó, a desgrat seu i mínimament, només en ser una persona ben coneguda. Sí res se’ns pot retreure és, pel contrari, ser massa civilitzats amb aquesta mena de púrria. Què fa tot el possible per aprofitar-se’n.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, immigració, islam, islamització, Jovent, Racisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s