Record de violacions a Oslo

Tots els 21 casos registrats de violació amb agreujament de violència a Oslo la capital de Noruega aquest passat any -el nombre més alt ençà se’n va encetar el registre- han estat comesos per “immigrants no-europeus” i el 90% de totes les victimes de les violacions són dones noruegues, segons informa la policia. Segons les dades policials, a més, el nombre de violacions amb agreujament de violència comesos a Oslo van doblar-se comparades al 2008. Segons la declaració policial “en tots i cadascún dels casos, no només al 2008 i al 2009 però també al 2007, l’agressor va ser un immigrant forà a Europa. Alhora, en 9 de cada 10 casos, la víctima ha estat noruega no només quant a la nacionalitat sinó també a l’ètnia.” La noticia de la NRK conclou que “cap ni un dels agressors és d’identitat europea. Quatre persones han estat detingudes. A la resta de casos les víctimes van informar que els agressors o tenien fesomia d’immigrants forans a Europa o parlaven una llengua forana a Europa. Cap ni un dels casos té relació amb un home europeu.”

Det skjedde og det forandret alt -Va succeir i va canviar-ho tot-

All 21 reported cases of rape with aggravated assault — the highest number since records were started — in the Norwegian capital of Oslo last year were committed by “non-Western immigrants” and 90 percent of all rape victims were Norwegian women, police have announced. According to the police figures, the number of rapes with violent assault committed in Oslo also doubled compared to 2008. According to the police statement, “in each and every case, not only in 2008 and 2009 but also in 2007, the offender was a non-Western immigrant. At the same time, in 9 out of 10 cases, the victim was Norwegian, not just by nationality, but also by ethnicity.” The NRK report concluded that “not a single one of the offenders had a Western background. Four people have been arrested. In all other cases, the victims reported that the offenders either looked like non-Western immigrants, or they spoke a non-Western language. Not a single case has been connected to a Western man.”

Un estremidor exemple de violència racista contra europeus, en concret contra les joves noruegues i europees. És per això que enlloc se’n fan ressò els mitjans catalans? Malgrat que és la mateixa policia qui denuncia aquesta violència racista? I si ho fessin segur que maldarien per relativitzar-ho o excusar-ho. Són els mateixos mitjans que escometen aferrissadament contra els europeus només per discrepar sobre l’apologia que molt majoritàriament s’hi fa per exemple del mocador o els minarets islàmics i què, després, callen front situacions com aquestes malgrat ser infinitament més greus. Acostumen a mimar els immigrants, molt especialment quant més foscos i musulmans, amb la mateixa malaltissa intensitat que pretenen adoctrinar als europeus en la més abjecta resignació front les seves exigències i fins i tot abusos. Potser perquè temen la més que legítima revolta de, per exemple, les joves noruegues?

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, immigració, immigracionisme, Jovent, Racisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s