La farsa immigracionista

Un llarg currículum de detencions arrossega Morad el-Hassani qui, erigit en portaveu espontani de la comunitat magribina per defensar que no tots són lladres i retreure que se’ls criminalitza i etc., acusava CiU i el PP d’enverinar la situació per assegurar-se un lloc a l’Ajuntament en les properes eleccions.

Una quinzena de detencions amb títols tant variats com ara violència de gènere, atemptat a l’autoritat, conducció temerària, tràfic de droga, agressió sexual i lesions arrossega. Efectivament, tenia raó de queixar-se si algú el titllava de lladre: no consta que hagi estat detingut per robatori o furt.

El-Hassani, que cridava davant les càmeres que se sent part del poble de Salt, on assegura que ha viscut durant 17 anys i paga religiosament els impostos, té una ordre de no admissió al territori Schengen que totes les policies d’Europa poden veure si posen les seves dades a l’ordinador.

Morad el-Hassani

Morad el-Hassani, innocent víctima dels catalans

ll

Morad el-Hassani, envoltat d'altres virginals víctimes dels catalans

Tots som Morad El-Hassani!

Tots som Morad el-Hassani!

Mohamed Chaib diputat del PSOE i Mohamed Ataouil president de l’associació islàmica Al Hilal de Salt -només cal veure la seva santa barba i vestit- fan costat en Hassani a la seva esquerra i dreta respectivament de la foto.

Ambdós Mohamed’s fan pinya moguts per un corprenendor sentit de solidaritat etnocultural que, entre catalans i europeus, seria automàtica i fortament blasmat. D’entrada per gent del mateix partit, del mateix entorn ideològic, que en Chaib. Però és musulmà. Així que tot li és permès.

El-Hassani escomet, amb tota probabilitat esperonat pel Chaib, contra la competència electoral del PSOE. Malgrat que aquests partits, com d’altres equivalents a CiU i el PP arreu d’Europa, han fet polítiques tant o més immigracionistes que el PSOE. Però l’esquerra i les diferents comunitats etnoculturals que poblen els països europeus, especialment les musulmanes, han assolit una entesa mitjançant l’intercanvi de poder per vots. Això, més que no pas tota la ximple i farsant xerrameca intermulticulti, és allò que els uneix. Pensant en els seus interessos i no en el benefici dels catalans.

Qui fa servir, en acabat, a qui? Doncs, pel que es veu arreu d’Europa, és aquesta esquerra patètica i terminal qui està sent emprada per l’islam al servei dels seus interessos. Com aquí es comença a veure. La batllesa de Salt, Iolanda Pineda, deu ignorar que ben aviat a la propera foto com aquesta que es faci a Salt probablement només hi hauràn homes musulmans -i del PSOE-. Enhorabona per la seva gran tasca en favor de la diversitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, identitari, immigració, immigracionisme, islam, islamització, nacionalisme, Racisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s