Un milió d’immigrants en només deu anys

Barcelona té gairebé un 17% d’immigrants sobre un cens que supera el 1,6 milions d’habitants. Vic en té el 23%, en la línia d’altres poblacions de la comarca d’Osona com ara Manlleu que també suporta la mateixa taxa.

Un total de 76 municipis de Catalunya tenen més d’un 20% de població immigrant, segons dades oficials de 2008 publicades per Idescat, a partir de l’explotació estadística dels padrons.

Dels més dels 7,3 milions d’habitants censats a Catalunya l’any 2008, més d’1,1 són estrangers la majoria dels quals han vingut en els últims deu anys. El col·lectiu més nombrós és el procedent del Marroc, que amb 209.007 persones representa el 18,9% de població immigrada. Romania (7,9), l’Equador (7,3) i Bolívia (5,5) són els altres països amb més ciutadans residents a Catalunya.

Revoltem-nos, alliberem-nos-en!

Però els catalans, com la resta d’europeus, tenim gairebé prohibit de parlar d’això com no sigui per repetir el discurs oficial immigracionista. El que ens repeteixen amb tanta insistència a la majoria de mitjans. Maldant d’omplir-nos-en el cap per fer segur de tenir-nos ben adoctrinats i alienats. Pretenent no deixar-hi espai pel pensament lliure, crític i independent. Però, malauradament per qui atia aquesta merda i sortosament pels europeus, ja estan fracassant.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, identitari, immigració, immigracionisme, Independència, Jovent, nacionalisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s