Europa contra Euràbia

Prou acurat article sobre Giselle Littman, meritori ja pel simple fet d’escriure’n, enmig de l’ensordidor silenci als mitjans catalans sobre el fet de que parla.

Bat Yeor -Giselle Littman-

Bat Ye'or -Giselle Littman-

Els intensos moviments migratoris de les últimes dècades estan produint efectes polítics palpables a diversos estats del continent europeu. La preocupació més gran que aixeca el fenomen immigratori és la que produeixen els immigrants musulmans. Des del 2005 està circulant una paraula nova que vehicula un concepte nou.

La paraula és Euràbia, síntesi de Europa i Aràbia. La inventora i divulgadora de l’expressió i concepte és una jueva nascuda a Egipte el 1933, Giselle Littman, autora d’assajos sobre el declivi del cristianisme a terres de l’Islam (Euràbia, Lindau, 2005, i El declivi de la cristiandat sota l’Islam, Lindau, 2009). Ha pronunciat discursos davant el Congrés nordamericà, a la Comissió de les Nacions Unides pels Drets Humans i al Parlament Europeu. El seu discurs sorgeix a partir de la constatació que, des de fa uns anys, l’Orient Mitjà s’està buidant de cristians mentre Europa s’està omplint de musulmans.

Segons la Comissió Europea, pels pròxims cinquanta anys s’espera l’arribada al nostre continent d’altres cinquanta milions d’immigrants musulmans. La població europea envelleix i disminueix en nombre, i alhora creix la immigració, en gran part musulmana. Cal sumar-hi l’evidència que mostra la crisi econòmica actual, la qual fa palesa el desplaçament de la balança del poder econòmic mundial del continent europeu a l’asiàtic.

“La djihad és una ideologia que uneix religió, llei i política. Regula el comportament dels musulmans amb els no musulmans, tant en temps de guerra com de treva, com de submissió” ha continuat Littman. “La djihad contra els infidels -explica l’autora a la recent entrevista al diari milanès Corriere della Seraés una guerra permanent que pot ser combatuda amb mitjans militars o pacífics: proselitisme, propaganda, corrupció. La treva és un estat de no-guerra, mai una vertadera pau. Un exemple n’és el terrorisme internacional que avui dia imposa a Occident un estat de por constant i la desorganització de la vida normal”.

Segons explica aquesta assagista, “el món, per a l’Islam, es divideix en els territoris de dar al-islam, regits per la llei islàmica, i els dar al-harb, els no-musulmans o territoris de la guerra, destinats a passar sota la jurisdicció islàmica amb la guerra o amb la conversió dels seus habitants”. Hi ha una altre possibilitat, segons l’autora, que el territori sigui deixat en pau relativa a condició que l’Islam pugui desenvolupar-se. La pau sols s’assoleix amb la submissió o la conversió. Les altres religions no tenen aquesta visió imperialista”, afirma finalment Littman.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, identitari, immigració, immigracionisme, islam, islamització, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s