Esquerra i les 900.000 persones d'”alta pobresa” a Catalunya

Esquerra vol donar la nacionalitat espanyola només després de 5 anys de residència, sense importar l’origen, i així ho proposarà al seu programa per les properes eleccions autonòmiques.

Direcció errada

Esquerra? Malament!

És inversemblant, delirant, que ho proposi ara quan “actualment estan apareixent nous elements de vulnerabilitat, com són les famílies del país aturades que suporten costos d’habitatge o hipoteques que representen més del 70% dels seus ingressos. O les famílies d’origen africà / llatinoamericà que varen optar pel reagrupament familiar i ara no poden suportar l’augment de les despeses per habitatge i els seus serveis.

A tot això s’afegeix la incorporació de nous segments de població que van exhaurint els temps de subsidi per atur, que sovint són molt curts d’acord amb els pocs anys cotitzats. Les entitats benèfiques que estan situades a primer front d’escomesa del problema estan renovant esforços i donen uns greus senyals d’alarma davant la immensitat de la problemàtica de difícil solució.”

Què malgrat aquest context Esquerra proposi el que amb tota probabilitat no farà més que agreujar-lo molt seriosament, com si encara no fos prou seriós, palesa la seva perillosa estupidesa. Molt progressista i d’esquerres, compartida amb la resta de partits amb més o menys mesura, però no per això menys estupida i perillosa.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, immigració, immigracionisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s