Laborisme neerlandès: partit dels treballadors o dels immigrants?

La majoria d’immigrants votaren al Partit Laborista Neerlandès. Acostumen a triar un compatriota. Així que els candidats turcs i marroquins a llocs sense possibilitats de ser triats pel partit van ser-ho tanmateix a les eleccions d’aquest dimecres. Gràcies a la massiva preferència de vot dels seus compatriotes van arraconar els candidats neerlandesos natius europeus que eren més amunt a les llistes. [The majority of immigrants voted for the PvdA. They generally choose a compatriot. As a result, Turkish and Moroccan candidates put at unelectable levels on the party candidate lists were nonetheless elected in Wednesday’s elections. Thanks to a large number of preference votes from compatriots, they elbowed aside the white candidates above them on the lists.]

Andre Boersma

Andre Boersma, regidor de la ciutat d’Enschede, va dir pública i obertament que ens hem transformat en el Partit dels Immigrants -Partij van de Allochtonen- per deixar de ser el Partit del Treball –Partij van de Arbeid-. La seva expulsió del partit, en gosar de dir oberta i públicament un fet repetit a d’altres ciutats com Helmond on cinc dels sis regidors del PvdA són immigrants forans a Europa, sembla palesar com d’encertada era la seva afirmació. Val a dir que el seu dirigent a aquesta ciutat, Seyit Yeyden un altre immigrant forà a Europa, diu el mateix que Boersma. Però a Yeyden no l’han expulsat per fer-ho. No és aquest un cas flagrant de racisme contra Boersma en ser neerlandès i europeu?

Aquesta esquerra es feta servir com mitjà pels immigrants per assolir poder. Votant per afinitat etnocultural més que no pas ideològica. Perquè, com diu en Yeyden, no s’hi troba cap ni una dona entre els candidats triats pels immigrants. Però, conclou, en acabat és el votant qui decideix -but still, the voter decides-. Cal afegir que un votant immigrant forà a Europa que vota molt majoritàriament mogut només per la solidaritat ètnica i religiosa envers els seus, en síntesi mogut per la seva identitat etnocultural.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, immigració, immigracionisme, Jovent, Racisme, Revolució

2 responses to “Laborisme neerlandès: partit dels treballadors o dels immigrants?

  1. Retroenllaç: Infiltració islàmica al partit laborista -a l’estil comunista- « Taranis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s