Brussel·les i Londres, el mateix merder [II]

Brussel·les:

L’estudiant Lyuben Tyulekov va ser agredit racistament per una banda d’africans magribins i negres en ser búlgar i europeu. Van llençar-lo daltabaix, després d’apallisar-lo, des d’un passadís del metro fins la via varis metres a sota. Tyulekov, de 22 anys, va sobreviure però resta malauradament en coma. L’agressió racista va ser comesa al decurs de Cap d’Any però la policia només ara el vídeo n’ha emès. Perquè encara no ha trobat els agressors. Val a dir que els búlgars pateixen agressions islàmiques ençà el segle XIV quan Bulgària va ser envaïda pels turcs. Fins que a les acaballes del segle XIX, després de cinc cents anys, se’n va independitzar i alliberar de l’opressió. Sembla que els búlgars com la resta d’europeus tornem a patir-les.

Alhora bandes de magribins i turcs ataquen la ciutat de Brussel·les després de la mort d’un lladre magribí al decurs d’un enfrontament contra la policia en fugir-ne.

És interessant com, tant al cas del noi búlgar gairebé assassinat a aquesta ciutat com al noi navarrès assassinat a Tutera -Tudela- a Navarra , ni búlgars ni navarresos ni europeus en general responguin amb la mateixa violència contra qui agredeix racistament en contra nostra. Malgrat que els joves europeus són cada vegada menys. Però potser més coratjosos i desacomplexats. Amb una voluntat superior de lluitar i viure.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, identitari, immigració, immigracionisme, Jovent, Racisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s