L’home enmocadorat

Du el mocador islàmic adduint que sent d’esquerra és el que li pertoca fer front els crítics amb l’islam. Així com front els crítics d’islamòfils com ell. Practicant un ximple transvestime que, de ben segur, als països islamitzats gaudiria de gran apreciació. Palesada a l’Iràn, per exemple, en una condemna a morir a la forca per fer-ho.

Però no només quant a la vestimenta sinó també ideològic. Símptoma d’una esquerra tan desorientada que les seves accions contradiuen ja els seus valors fonamentals. Vantant-se de ser d’esquerra i alhora embolicant-se el cap dins un mocador símbol de sotmetiment, militància i uniformització religiosa -islàmica- que afecta molt especialment les dones. Es pot ser més tanoca?

Val a dir que és professor d’institut. Pobre quitxalla. Però potser els seus gairebé còmics xerrameca i histrionisme, el seu islamòfil transvestisme també ideològic, li fornirà d’una gran lliçó sobre l’estupidesa humana. Així que, en acabat, aquest professor i d’altres semblants potser estan fent malgrat ser involuntàriament una bona tasca quant a desvetllar el jovent.

Anuncis

4 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, islam, islamització, Jovent, Revolució

4 responses to “L’home enmocadorat

  1. aquests articles que poses són de bandera,l’esquerra s’està ensorrant a ella mateixa.

  2. L’esquerra ha perdut el nord, i ho dic com a persona d’esquerres. A banda de semblar-me una pallassada el que fa aquest individu, no li veig el simbolisme per enlloc. Què se suposa que ens vol dir? Que des de l’esquerra s’accepta l’ús d’un element discriminato i sexista? Que portar hijab és progre? Suposo que ens vol vendre la moto de l’hijab com a signe d’identificació cultural, sense cap connotació al darrere. Vaja, que si continuem així, fins i tot es posarà de moda i serà fashion dur hijab, això sí, amb estampats de Custo. Quina manera de banalitzar una qüestió tan complexa!

    • Mars Gradivus

      Malauradament aquesta mena de gent és, diu ser, l’avantguarda de l’esquerra. Si això és ser d’esquerres tinc clar que no ho soc. Una altre vegada comparteixo plenament el que escrius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s