Federalisme i comunisme, la pinça contra Catalunya

La pinça contra la llibertat de Catalunya que fan federalistes i comunistes és cada dia més evident. Ja són pocs els patriotes enganyats per aquestes dues ideologies tan poc arrelades al nostre país. Són dues cares de la mateixa moneda que sols serveixen per eternitzar l’agonia de la dependència.

Els comunistes durant anys han fragmentat l’independentisme. Fins i tot, l’han segrestat i l’han dut molt de temps al pou de la marginalitat. Potser coneixeu la seva claqueta quan diuen: “la llibertat nacional és indestriable de la llibertat social” o “ per tenir una Catalunya lliure però capitalista prefereixo seguir com estem ara”. Com si l’actual espoli o les lleis espanyoles fossin gaire progressistes…

Els federalistes són una espècie que només existeix a Catalunya, pels espanyols l’estat de les autonomies ja és massa. Cal saber que per ser federals, primer haurem de ser un estat, i llavors decidir si volem tractar amb altres d’iguals. El federalisme acadèmic és defineix com: la cultura de la unitat en la diversitat. Un oxímoron si ho apliquem a Espanya. S’ha de ser molt curtet o ser un espanyol per apostar per l’opció federal, com és el cas de Montilla que compleix ambdues premisses.

L’exemple clar d’aquesta connivència és “El Triangle”, un pamflet sociata i comunista que també prefereix seguir com fins ara. Socialista perquè està subvencionat per les institucions de l’actual regim (Generalitat, Diputació i els diferents ajuntaments de l’àrea metropolitana) i comunista perquè l’escriuen els sectaris de l’extrema esquerra. Aquest setmanari treballa des de fa anys contra el nacionalisme català, des d’Artur Mas fins als independentistes no comunistes. Ara ha engegat una campanya contra Reagrupament i Laporta, amb barra lliure d’insults, mentides i intoxicacions. És una de les moltes eines comunicatives a favor del PSOE i contra la Catalunya democràtica amant de la llibertat, que per cert, ha despertat.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, identitari, Jovent, nacionalisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s