L’islamització de Malmö

Tercera ciutat sueca on ja un terç de la població són immigrants forans a Europa dels que la majoria són musulmans, on els finestrals de la sinagoga local són ara a prova de trets sense que el batlle d’esquerra de la ciutat faci res contra els seus votants més nombrosos. Sense que les associacions contra la xenofòbia li retreguin malgrat ser-ne aquest, tal com es palesa al vídeo, un cas flagrant. Sembla que, una altre vegada, la xenofòbia islàmica gaudeix d’impunitat.

Anuncis

4 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, islam, islamització, Racisme

4 responses to “L’islamització de Malmö

  1. És obvi que els atacs antisemites que s’estan produint en els darrers anys a Europa són conseqüència del major nombre de persones de religió musulmana, amb el pretext d’una hipotètica defensa dels drets del poble palestí. Però també és evident que Europa no mou un dit per defensar els seus jueus. De moment, només veig manifestacions pro-palestines on es crida “Tots som Hamas” i s’agiten banderes iranianes. No veig els ciutadans manifestant-se per mostrar el rebuig als atacs contra els jueus europeus.

  2. Mars Gradivus

    Completament d’acord amb tu. La impunitat que esmentes és un problema molt greu.

  3. Oriol

    El fotut és que quan el govern o algú amb capacitat executiva se n’adoni, potser serà massa tard i tindrem unes liades socials acollonants. Estar en contra de l’islam a europa no és ser racista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s