El rampell estalinista d’ICV

Joves d'Esquerra Verda

Els Joves d’Esquerra Verda (JEV), vinculada a ICV, aprovaran aquest diumenge una resolució sobre immigració en que reclamen als partits “l’establiment de sancions disciplinàries explícites contra declaracions i actuacions xenòfobes en les normes de funcionament de totes les forces polítiques catalanes”.

Unes sancions que es podrien concretar amb l’expulsió o amb obrir un expedient, per exemple. Les joventuts ecosocialistes també demanaran els canvis en lleis perquè tots els residents al país puguin exercir el seu dret a vot. La resolució s’aprovarà en la X Assemblea dels joves d’ICV, on també intervindrà el secretari general d’Iniciativa, Joan Herrera.

Dit altrament, en síntesi, que ICV commina a tothom de combregar amb els seus dogmes d’ultraesquerra paleocomunista i immigracionista.

El pas següent serà d’exigir la dissolució de qualsevol altre partit o associació que no hi combregui per absorbir el seus membres a ICV i, en cas de no sotmetre’s a la seva xenofília i eurofòbia d’ultraesquerra, criminalitzar-los i empaitar-los?

Simplement delirant; tan condescendents amb l’islam més eixelebrat alhora que implacables contra qui ho denunciï. Però ben estalinista. Una altre vegada és palesa que, enguany, ser revolucionari és el contrari d’aquesta merda.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, immigració, immigracionisme, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s