Els finesos n’estan farts

Més de la meitat dels sudanesos, somalis, iraquians, afgans i birmans són a l’atur i viuen dels subsidis pagats pels finesos. Entre els europeus expatriats a Finlàndia com alemanys o neerlandesos, així com entre alguna petita comunitat immigrada forana a Europa com la nepalesa, el percentatge d’aturats és en comparació irrisori. Això explica la televisió finesa. Però només per carregar la responsabilitat d’aquest escruixidorament desproporcionat atur entre els immigrants forans a Europa en els finesos.

Allò que els immigracionistes s’han pres pitjor és, tanmateix, la resposta lògica i racional dels finesos al merder que provoquen. Perquè, segons un altre estudi, gairebé la meitat dels finesos vol reduir el nombre d’immigrants. Alhora que tres de cada quatre finesos creuen que s’escau als immigrants d’adaptar-se millor als seus costums així com que reben amb una excessiva facilitat tota mena de subsidis socials -pagats pels finesos-.

Tampoc no els ha agradat gens als immigracionistes la denúncia de la majoria de finesos del silenci desinformatiu imposat, precisament per aquests als mitjans, sobre qualsevol dada que palesi el fracàs del seu immigracionisme. Excepte per responsabilitzar-ne als finesos i els europeus en general. Malgrat patir-ne i pagar-ne, literalment, el seu fracàs.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, immigració, immigracionisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s