Prohibir l’islam a Suïssa

Ahir, la prohibició de construir minarets. Avui, de la burca. I demà? La revista suïssa Weltwoche es demana a la seva portada, en acabat, Cal prohibir l’islam? La religió dels musulmans no és compatible amb la constitució federal. L’article que en parla, signat per Peter Keller, esmenta en Nicolas Blancho plantejant si aquest representa la cara real de l’islam. No és precisament el deure de cada musulmà de seguir l’alcorà literalment? Un creient no entra així automàticament en conflicte contra l’ordenament jurídic suís? Weltwoche cita l’expert suis Lukas Wick autor del llibre “L’islam i l’estat de dret” publicat l’any passat, l’orientalista Hans-Peter Raddatz i el professor Baber Johansen. El seus estudis, conclou la revista, palesen com el moviment envers la secularització o dit altrament de separació entre l’esglèsia que ha viscut Europa no és percep a l’islam sinó al contrari.

Anuncis

4 comentaris

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, islam, islamització

4 responses to “Prohibir l’islam a Suïssa

 1. Joan

  Una vegada més els suïssos són pioners. El país més democràtic d’Europa és també el més gran defensor d’occident. Cal que els estats d’Europa en segueixin l’exemple o acabarem replegant-nos a Suïssa per rearmar les creuades per reconquerir Europa, casa nostra. De moment a la nostra capital permeten el burca i anomenen associacions culturals les bandes criminals de l’altra banda de l’Atlàntic.

  • Mars Gradivus

   És el país més democràtic i, en conseqüència, alhora on es parla amb més llibertat sobre aquest afer. Realment aquí ens cal prendre’n exemple.

 2. No sé si has llegit el bloc de Daniel Pipes, té un article que en parla (http://es.danielpipes.org/7819/minaretes-suizos-islam-europeo). Em sembla un tema prou delicat i encara no en tinc una opinió formada. La paraula “prohibició” és dura, en principi. Prohibir l’Islam no és factible i no li veig sentit. En tot cas, s’haurien de prohibir determinades expressions de l’Islam, aquí a Europa o als EEUU. Als seus països, els que no hi estiguin a favor, hauran de fer la seva lluita.

  • Mars Gradivus

   El debat que hi ha a Suïssa contrasta amb el silenci malaltís, amb l’autocensura poruga, que hi ha aquí envers el mateix afer. Com a mínim a Suïssa emeten senyals molt nítides a l’islam polític més delerós d’islamitzar Europa que estàn amatents de fer-li front. Molt interessant l’enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s