S’agreuja el racisme immigrant a Perpinyà

El salvatgisme present en l’actualitat perpinyanenca generarà un reforç de la presència policíaca. Dissabte al matí, la mort d’un octogenari, atacat dimarts per un grup de “joves” en el barri de Sant Mateu, va assenyalar definitivament la presència d’un fenomen de bandes urbanes, generalment formades per individus menors d’edat, en ruptura amb la societat. Per contrarestar aquesta situació, aquest dilluns, el director departamental de la Seguretat pública, el prefecte de la Catalunya del nord, Jean-François Delage, i el tinent encarregat de la seguretat, Pierre Parrat, han demanat un reforç de CRS a l’Estat. Mitja-companyia, o sigui una quarantena d’homes, hauria de ser desplegada doncs properament en els barris considerats sensibles de Perpinyà. Aquesta presència tindrà, però, data de caducitat, el temps d’apaivagar-se l’ambient. L’home mort, de 88 anys d’edat, vivia al barri de La Real. Caigut al sòl i després en coma, intentava interposar-se a tres “joves” homes de 17 a 19 anys que volien robar la bossa a mà de la seua esposa. Aquesta agressió extremadament indecent ha fet eco als fets del 17 d’abril, quan una jove parella i el seu mainatge, que viuen en el barri de Sant Joan, va patir al seu domicili els assalts i les amenaces de mort d’un grup de joves

S’agreuja el racisme a Perpinyà, s’agreuja el racisme immigrant contra els natius europeus. Aquesta vegada un home de 88 anys, assassinat covardament, n’ha estat la víctima. Abans a l’abril una família sencera havia estat terroritzada fins forçar-la a fugir de la ciutat. Del racisme immigrant no se’n parla als mitjans, l’amaguen, contribuint així a la seva impunitat.

Anuncis

1 comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, immigració, Racisme, Revolució

One response to “S’agreuja el racisme immigrant a Perpinyà

  1. Jordi

    D’això se’n diu fer la feina bruta a l’estat francès,combatre els catalans que malden per viure a la terra dels seus avantpassats i que malden per conservar llèngua i costums,tot utilitzant l’inmigració com a força de xoc.Quan crema una casa d’inmigrants o algun campament de barraques tothom se’n fa veus,especialment els pijoprogres pro-Hamas de sos racisme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s