L’EDL combat comunistes i gihadistes

Bombes de fum, ampolles i pedres han estat llençades a Bradford al decurs de les manifestacions fetes per un grup ultradretà i els seus oponents. L’English Defence League (EDL) i Unite Against Fascism (UAF) van topar al centre de la ciutat a l’oest Yorkshire mentre protestaven separadament. Mike McCarthy corresponsal de Sky al nord d’Anglaterra va dir: “part del programa consistia en mantenir ambdós grups separats. Però una situació potencialment amenaçadora va esdevenir-se quan una colla de membres de l’UAF i dels seus grups associats van aconseguir apropar-se molt al EDL malgrat la forta presència policial.” Va dir que llavors els militants del EDL van començar a llençar objectes per sobre la barricada contra els seus oponents.

[Smoke bombs, bottles and stones have been thrown in Bradford during demonstrations by a far-right group and its opponents. The English Defence League (EDL) and Unite Against Fascism (UAF) groups clashed in the centre of the West Yorkshire city during two separate protests. Sky’s North of England correspondent Mike McCarthy said: “Part of the programme was to keep these two groups apart. “But a very threatening situation developed when a group of UAF supporters and their associated groups managed to get very close to the EDL, despite the heavy police presence here.” He said EDL supporters then started hurling the missiles over a barricade towards their opponents.]

Bradford és la ciutat segona ciutat d’Anglaterra i Gal·les, només darrere de Londres, quant a creixent concentració de musulmans -s’apropen enguany ja al 30% de la població-. És alhora un dels millors exemples de creació de societats paral·leles musulmanes arreu d’Europa pel que fa a l’actitud tancada i sovint simplement hostil dels musulmans contra els nadius europeus. Els greus aldarulls racials del 2001 van palesar obertament aquesta situació. Val a dir que la protesta de l’English Defence League, Lliga de Defensa Anglesa, contra la islamització d’Anglaterra ha estat feta malgrat la presència d’immigracionistes postcomunistes i gihadistes units al voltant de la mateixa malaltissa eurofòbia en contra seva. Malauradament per aquests el jovent d’Anglaterra es desvetlla i mobilitza cada vegada més per la seva identitat i llibertat.

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, antiantifa, Europa, identitari, immigració, immigracionisme, islam, islamització, Jovent

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s