Impunitat per les amenaces islàmiques contra Wilders

El tribunal d’apel·lació de La Haia va absoldre ahir un raper d’haver amenaçat en Geert Wilders, líder del Partit per la Llibertat (PVV), en considerar que el text de la seva cançó no constitueix una ofensa. El raper, que s’anomena a sí mateix Mosheb, va ser encausat per la cançó “Qui és el següent?”. Hi canta: “Pim Fortuyn, parlava dels musulmans, va ser disparat. Theo van Gogh, parlava dels musulmans, va ser disparat. Qui és el següent…? (…) Seràs estrangulat. (…) Qualsevol que parla dels musulmans acaba assassinat.”

[The appeal court in The Hague yesterday acquitted a rapper of threatening Party for Freedom (PVV) leader Geert Wilders because it did not consider the text of his song constituted an offence. The rapper, who calls himself Mosheb, was prosecuted for the track ‘Who is next?’. He sings: Pim Fortuyn talked about Muslims, was shot. Theo van Gogh, talked about Muslims, was shot. Who is next…? (…)  You will be strangled. (…) Everyone who talks about Muslims gets killed.”]

Val a dir que enguany en Geert Wilders ha estat dut a judici per denunciar l’odi i la violència que rauen a l’islam, en concret a l’alcorà i als hadits, de la que aquest Mosheb n’és un excel·lent exemple. Malgrat això aquest porc és absolt mentre en Wilders, alhora, segueix encausat per denunciar allò que aquest i tants altres fets palesen com real. Deixant clar l’esbiaixament d’un sistema judicial que mima amb cura fins i tot musulmans i immigrants com aquest mentre s’acarnissa contra qui no s’hi sotmet com esperen. Ànims Wilders!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, islam, islamització, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s